reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Dziewczynki,czy ktoras z Was wie co sie dzieje z Pytia ?Dzie w nocy mi sie snilo ze ona juz urodzila...Cala noc mi sie snily szpitale,rozwarcia szyjki i skurcze...Moze naprawde ktoras z nas juz rodzi albo nawet juz urodzila...

reklama
kurcze ale mam wiesci
az cala siedze usmiechnieta

moja kolejna kuzynka jest w ciazy
jedna co od niej dostalam ciuszki rodzi pod koniec maja
druga ma termin na wrzesień
a dzis dowiedzialam sie o trzeciej ponoć jest w 6 tygodniu :laugh:
strasznie sie ciesze ale bedzie dzidziuniów i to z jednego roku 2006 ;D

mnie ostatnio tez pobolewa podbrzusze tak jak na okres,czuje ucisk na dole i wyraznie brzuszek opadl
osinka tak tak juz niedlugo i trzeba zakladac watki z relacji porodowych,z samymi zdjeciami dzidziusiow ochhhhh kiedy to zlecialo

dzis chcialam ladnie podkrecic sobie wlosy i skonczylo sie na zaplataniu ich na szczotce-to byl potworny widok ryczalam i zawolalam meza zeby przyniosl mi nozyczki ale jakbym obciela to zostalabym bez polowy wlosow,dzieki bogu maz je rozplatal cala godzine biedak siedzial przy tym,juz szczotka wlosow nie podwijam ::)

benita_29 pisze:
Dziewczynki,czy ktoras z Was wie co sie dzieje z Pytia ?Dzie w nocy mi sie snilo ze ona juz urodzila...Cala noc mi sie snily szpitale,rozwarcia szyjki i skurcze...Moze naprawde ktoras z nas juz rodzi albo nawet juz urodzila...

No, no Benita :) Ale prorok z Ciebie :) Gdyby przpadkiem śnił Ci się mój nick to daj znać!!! ;)

I witamy Cię Fionka - super, że mimo wszystko ok!!

Ciekawa tylko jestem co u Azik, bo się nie odzywa - czy przypadkiem nie mamy już dwóch mamuś wśród marcówek? :)

Czy Wy też macie problemy z oddychaniem? U mnie dramat - czuje sie strasznie słabo, okropnie źle mi sie oddycha :( I w ogole lipa :( Udaje mi sie przespać po kilka godzin w nocy - co jest dużym sukcesem, ale budze sie bardziej zmęczona niż byłam jak zasypiałam :(

no benita i chyba prorok z ciebie!! hehe :) jak moze ktroas z nas ci sie jeszcze przysni to od razu dawaj znac!!!
fionka: na twoim zdjeciu pokoju maluszka zobaczylam taki pojermniczek na lozeczko zawieszany gdzie taki mozna dostac?? a i lampke tez masz sliczna, qurcze szukam podobnej i nigdzie nie moge znalezc :)

napomoc a mi zaczął wrastać paznokieć i cholernie boli mnie nie mogę go wyciąć za chiny a mężowi nie powierzę takiej operacji bo mi palec utnie :mad:

reklama
wymoczyłam go we wrzątku z mydlinami bo podobno tak się robi i podcinam go żyletką ale się oję bo kiedyś sobie z mięsem wycięłam a teraz mam ograniczone pole manewru bo brzusio duży

Do góry