reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

dzięi za wsparci
właśnie zjadłam pół czosnku i myślałam że zacznę chodzić po ścianach ;)
teraz usycham z tęsknoty za mężem który wróci mam nadzieję niedługo z treningu
- sama chętnie bym poćwiczyła!

reklama
agao pisze:
już nie wyroiłam i dzwoniłam dzisiaj powiedział że jak przekroczy 37,5 to mam wziąć pół tabletki pyralginy i mam odpoczywać leżeć w łóżku i używać czosnku itd

jednak dobił mnie stwierdzając że to nie za dobrze że złapałam infekcję cholera wcale się z tego nie cieszę

Hej Agao
w NASZYM WSPANIAŁYM STANIE temperatura do 37,5 jest normą, bo powoduje ją progesteron.
Ja miałam 37,7 i 38,0 - dostałam antybiotyk, bo akurat byłam w szpitalu na podtrzymaniu.

BEDZIE DOBRZE!!!!!!!

dzięi naprawdę cieszę się że jest to forum bo bym zfiksowała zwłaszcza teraz
tyle że ja jestem  w 13 tyg i 5 dniu ciązy

do tej pory usg 3d i cała biochemia morfologia mocz wyszły super

Hej Agao
ja długo myślałam czy się tutaj logować, bo bardzo przestraszyłam się po pobycie w szpitalu.
Mam pytanko do Ciebie - ta biochemia to jakie są badania w przybliżeniu?

są to badania z krwi normalnie pobierają ci krew z żyły i sprawdzają czy dzidziuś nie ma zespołu Dwna, Turnera , czy Platau i chyba Edwardsa jest badanie nieinwazyjne podobno z usg 3d daje 99% pewności co do zdrowia bobasa

a jak coś jest nie tak to podobno dopiero robi się amniopunkcje

a czego się tak wystraszyłaś?

dlatego jetsem teraz już dużo spokojniejsza :)

a poważnie, tyle naoglądałam sie w szpitalach że staram się po prostu o tym wzystkim nie myśleć...
najzdrowsze ;)

ja myślę o baaniu na zespół Downa od jakiegoś czasu - będę gadać w poniedziałek z moją ginką.
Co do szpitala - przestraszyłam się po usg - kosmówka MUSI mi się podnieść, bo inaczej może być nieciekawie.

reklama
zrób sobie usg 3d na tym usg sprawdzają przezierność karkową która mówi o zespole downa biochemia to dodatek ale ja sobie też dałam zrobić

Do góry