reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

a ja jestem nadzwyczaj zadowolona, pełna energii i zapału...
wróciłam do pracy i chyba to mi pomogło, naprawdę :)

aczkolwiek jestem też bardzo wybuchowa, ale za to o wiele szybciej mi przechodzi wkurzenie :)

jakoś teraz jestem pewna że wszytsko będzie dobrze ;)

reklama
Ja też oczywiście panikuję trochę za bardzo - aż sama siebie nie poznaję. Prawie jestem przekonana, że nadmiar wiedzy szkodzi. Po prostu czasem lepiej trwać w nieświadomości. USG mam 12 i chyba wracam do pracy, bo już mam dość siedzenia w domu. dzisiaj akurat wierzę, że będzie ok...

ja tez mam takie nastroje,a to w glownej mierze z tesknoty,maz tysiace kilometrow od nas :( i lapie dolki,np dzisiaj jadac autobusem i slyszac wolna piosenke poryczalam sie. ::) w autobusie ehhhhhhh

hey na pomoc mam doła strasznego!! jestem cholernie przeziębiona i oczywiści zaczynam łapać schizy tyou że przez to że złapałam jakieś cholerne przeziębienie zaszkodzę mojemu maleństwu mam cykora, kurczę żadna z moich koleżanek nie była przeziębiona w ciąży

ja byłam, aczkolwiek lekko, tylko katar i gorsze samopoczucie (w poprzredniej ciąży)

nie martw się, bo to pogarsza twoje zdrówko i komfort dzidzi...

pogorszyło Ci się?

temperatura nie jest jeszcze wysoka jak na cięzarną - nie mart się tak mocno bo to naprawde Ci szkodi, nawet może podyżaszać temperature

jak do jutra sie nie zmieni znów zadzwoń lub pójdź do gina i opowiedz o swoich niepokojach.

już nie wyroiłam i dzwoniłam dzisiaj powiedział że jak przekroczy 37,5 to mam wziąć pół tabletki pyralginy i mam odpoczywać leżeć w łóżku i używać czosnku itd

jednak dobił mnie stwierdzając że to nie za dobrze że złapałam infekcję cholera wcale się z tego nie cieszę

mojego męża siostra będąc na samym początku ciąży nażarła się ibupromu a później pyralginy bolał ją straszliwie brzuch a ona myślała że to przed miesiączką , później dostała zapalenia nerek i jadła DUOMOX antybiotyk do tego raz w tygodniu zaliczała piwo lub lamkę czerwonego wina a dzieciak jest zdrowy jak koń a rośnie z prędkością światła- sama zaczynam się pocieszać już ze mną źle

reklama
moze spróbuj zasnąc zjeść kilo czosnku, łyknać apap, witaminkę c i nie mysleć ;)

i powaznie przestań się zamartwiać, dzidzi nic nie bedzie, a infekcja szybko minie.

Do góry