A
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
jeszcze tylko poprosze o pomoc z tym jak go sobie na stale zapisac.
magdalenaB
marcowa mama 06'
sprawdze sobie co mi wyszlo
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Brawo Madziu śliczny suwaczek
magdalenaB
marcowa mama 06'
uh ciezko bylo ale dalam sobie rade dzieki waszej pomocy dziekuje. a jak dzisiaj samopoczucie przyszlych mam? bo ja nie za bardzo, a do tego mega lenistwo mnie chwycilo bo musze sie uczyc na poprawki na studiach a tu ciagle jak nie mdlosci to bol glowy...
A
ara
Gość
AniaM pisze:A mnie znowu jakies strachy łapia. Na zmiane czuje ze wszystko w porzadku i na zmiane sie okropnie boje. A USG dopiero w przyszly piatek!
ania, ja mam to samo. tylko ze u mnie usg pewnei nie bedzie przez jakies 4-6 nastepnych tygodni
we wtorek mam za to wizyte u poloznej. zopbaczymy co powie...
A
ara
Gość
AniaM pisze:No to mnie troche pocieszylas - bo pewnie po prostu to tylko nasz chora wyobraznia.
Ale ciezko mi czasem sobie z tym poradzic.
mi tez...najgorsze jak sie naczytam na internecie o obumarciu plodu, poronieniach, i innych rzeczach....
reklama
No wiec nie wolno nam tego czytac! Pod zadnym pozorem. Mnie w pierwszej ciazy tez wszyscy straszyli co sie moze stac i sie stalo. Wiec teraz tylko walczmy o dobre samopoczucie i sluchajmy tylko dobrych wiesci (choc wiem ze to trudne). Ale damy rade
Chorobcia, juz sie cieszylam, ze mi mdlosci przeszly, a tu znowu mnie przed chwila dopadlo. I jeszcze ten helikopter w glowie...
Chorobcia, juz sie cieszylam, ze mi mdlosci przeszly, a tu znowu mnie przed chwila dopadlo. I jeszcze ten helikopter w glowie...