reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Azik to ja nie wiedziałam, że hemoglobina 12,4 to mało :( zawsze jak miałam 11 to byłam już szczęśliwa. ale pewnie dla brzuchatek są inne normy.. chyba jutro pójdę sobie zrobić badanie krwi..no i po brokuły- ale to akurat przyjemność.

reklama
norma jest od 12, ale gin stwierdziła że jak na poczatek ciazy to mało, bo jeszcze może opaść, wiec lepiej się zabezpieczyć...

poprzednim razem nawet po porodzie miałam powyzej 13...

Dziewczyny co mnie wczoraj napadło to Ja sama już nie wiem. Wieczorem rozmawiałam z przyjaciółką na GG i miałam cudowny humor, a potem przyszłam do My Boo i się rozryczałam. Nie pozwalałm się dotykać (ale tylko przez chwilkę - hehe), bo mi się znowu coś przestawiło. Zaczęłam płakać o to, ze jestem okropna, mam pełno pryszczy i jestem gruba. I nie ovchodzi mnie, że nie jestem z tym sama, bo to jest ciąża, tylko to, ze ja się tak czuję.... To był okropne... A biedny Boo dostał jeszcze ochrzan, ze się ogląda za takimi po 45 kilo :mad:

mama boo... :(
ja wczoraj tez nie najlepszy dzien mialam. caly dzien chodizlam rozdrazniona, a wieczorem nie dosc ze sie poplakalam, to mnie jeszze maz denerwowal tak ze myslalam ze mu cos zrobie. dzisiaj tez nei lepiej ;) ale to chyba bardziej przez stres w pracy niz ciaze

wiecie co, ale ja nie moge sobie poradzic z tym suwaczkiem. nie moge znalezc zadnych trzech adresow ktore mam skopiowac. az wstyd sie przyznac bo to pewnie jest bardzo proste :p

magdalenaB pisze:
wiecie co, ale ja nie moge sobie poradzic z tym suwaczkiem. nie moge znalezc zadnych trzech adresow ktore mam skopiowac. az wstyd sie przyznac bo to pewnie jest bardzo proste  :p

daj date twojej ostatniej miesiaczki i zrobie ci suwaczek ;) moze byc taki rozowy jak ja mam czy wolisz neibieski ??

a tak w ogole to powiem wam ze wracaja mi nudnosci chyba i wymioty ;(

reklama
Do góry