reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
hey jestem w 13 tygodniu ciąży dokładnie 13 tydzień i 4 dni w 11 tygodniu byłam na usg 3 d trójwymiarowe rewelacja świetnie widać dzidzię nie tak jak na zwykłym po prostu bajka mam nawet nagranie z badania na płycie i full zdjęć, dzieciaka widać tak dobrze jakby ktośw środku siedział z kamerką i kręcił wszystko co tam się dzieje

a tak na marginesie to kurdę znowu się przeziębiłam :( ciurkiem leci mi z nosa mam 37,2? czy to dużo? nie wiem jaka temperatura jest niebezpieczna dla dzidzi i czy taka infekcja nie zaszkodzi, nie faszeruję się żadnymi tabletkami jak na razie stosuję same syropki z cebuli, miodu czosnku cytryny poradzcie, czy taka infekcja może dzidzi zaszkodzić?????

Agao nie wiem jak jest z tą infekcją, ale podobno ciężarne wogóle mają podwyższoną temperaturę. Rzadko jaka ma 36,6 czy jaka to tam jest prawidłowa ;) Najlepiej zadzeoń do swojego lekarza, albo do przychodni w której się leczysz. Tam powinna Ci położna coś poradzić.

mój lekarz twierdzi że na razie nic nie robić i twierdzi że nie zaszodzi a temp, trzeba zbijać jak się ma ok 38 jednak pytam bo różni lekarze różnie mówią i też się mylą :-[

Agao przede wszystkim powinnaś słuchać swojego lekarza. My z dziewczynami na forum wymieniałyśmy kiedyś zdania na temat witamin w ciąży i jak się okazało każdej lekarz mówił co innego. Na przykład ja zaczęłam dopiero brać od 10 tyg a inne dziewczyny brały od 7. Najlepeij słuchaj swojego doktora. Ja swojemu ufam ponad wszystko.

brokuły pół biedy przynajmniej dla mnie kilka lat temu miałam niedokrwistość i musiałam wpieprzać na pół surową wątróbkę masakra, w zeszłym roku robiliśmy doświadczenia na biochemii na homogenizowanej wątrobie - badaliśmy białka ale mniejsz z tym jak poczułam zapach zmielonej wątroby zacęłam wymiotować jak kot

reklama
Do góry