ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Ewik, na zaparcia musli (Pytia polecała i pomaga), suszone śliwki... Ja codziennie na drugie śniadanko zjadam serek z 3 łyżkami musli, dodaję jeszcze 2 łyżki rodzynek. Smakuje nieźle i jeszcze pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ANIK78 pisze:MamaBoo, to odpoczywaj teraz. Mam nadzieję, że nie pracujesz i możesz sobie na taki luksus pozwolić . Może przemęczyłaś się za bardzo wczoraj??
MamaBoo, nie martw się proszę, jest dobrze - sama widzisz . A tak na marginesie, to dobrze, że zadzwoniłaś - typowa odpowiedzialna mamusia z CiebieMama Boo pisze:Anik wczoraj dzwiniłam do swojej doktorki i powiedziałam o wyniku z USG (Trofoblast) i pytała czy miałam cesarskie cięcie (nie podałam nazwiska), bo jeśli tak to trofoblast tylko wtedy jest zagrożeniem. Teraz jeszcze nie ma znaczenia, czy jest na przedniej czy na tylniej ściance.... No to mnie uspokoiła a a już chciałm po szpitalach biegać