reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

a mnie dziś cały dzień brzuchol boli :( chyba kamyki sie cisną na świat bo ostatnio miałam ich ogromną ilość w moczu. :(

reklama
ja nie wiem czemu mnie boli tak spojenie łonowe nóg niemogę wogóle podnosić
dochodzi do tego że mąż mi majtki i spodnie zakłada a o skarpetach czy butach nie wspomnę

wczoraj mi wstyd było u lekarza bo jak byłam w szpitalu to mąz ze mną nie wchodzil tylko poleciał trzymać kolejkę na pobranie krwi a ja nie mog łam nogi podnieść zeby gacie założyć lekarz dziwnie na mnie patrzył

mało co się nie przewróciłam przy wkładaniu spodni ale siara :-[ :-[ :-[

a ja dzisiaj wydałam 1500 zł na cześć materiałów do kuchnii...

mebli na razie nie wymieniamy - na to brakło kasy, ale będę miał w końcu kafelki i czysto :)

farba na scianach w kuchni to niezbyt dobry pomysł :)

reklama
kurka wczoraj wieczorem i dzisiaj wieczorem coś mmi czacha dymi nie wiem od czego może na zmianę pogody, do tego cholernie mi duszno mały rozciąga brzuch bez litości ::)

Do góry