reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

a ja powiem szczerze: chce juz urodzic!!
qurcze tak mi ciezko si erobi, jak wstaje rano to caly brzuch mnie boli, lepiej mi jak chodze caly dzien niz jak spie smacznie (troszke to nielogiczne) :)
poza tym swieta smutne i nowy rok tez bedzie wiec nie ma sie z czego cieszyc a to sie przeklada na moje podejscie do wszystkiego. i jeszcze ten czas do produ tak starsznie sie dluzy...

reklama
A ja wlasnie wrocilam z poczty gdzie odstalam bita godzine w kolejce. Pot sie ze mnie lal jak nie wiem, musialam sie calutenka lacznie z bielizna przebrac po powrocie do domu. Juz mam dosc tej ciazy, wystajacego brzucha, spuchnietych rak i stop. :-[

trzeba było się wciąć bez kolejki panie brzuchate mają pełne prawo ja korzytsałam jak miogłam nawet na chama :p
też się pocę wlazłam z mężusiem do spozywczaka bylismy tam 5 minut a ja jak po kąpieli

A ja dostałam uczulenia. Mam noge zsypaną( nie całą) i swędzi i pieczei boli. Można chyba wypić wapno no nie??

można wapno śmiało dobre jest calcium 300mg musująące-może wzdymać bardzo jak to gazowane ale można dziennie 1200mg ciężarówki mają zwiększone zapotzrebowanie na wapno więc 3 tabletki możesz dziennie wypić bo i tak wchłania sie 40-60%

Dzieki Agao. Wolę Was zapytac niż szukać na necie bo znów znajde że coś ze mną nie tak. A wtedy mi cukier skacze i rycze po nocach i martwie sie. Ja chce już koniec bo jak nie ja to dzidziol zwariuje :(

Ale norm wariowania i przybierania sobie każdej możliwej choroby chyba nie ma albo źle szukałam. A tak serio to mój żon juz krzyczy że mi kopma wywali. pół nocy beczałam dziś bo tsh są u mnie w normie ale tak raczej przy dolnej granicy. Jakaś niedorobiona jestem. Mam nadzieje że mąż sie przyłożył i dzidziol nie będzie miał takich problemów jak ja

reklama
Ja tez naprawde chcialabym juz urodzic!
W nocy przekrecam sie z boku na bok kregoslup mnie tak boli ze nie ma mowy o polozeniu sie na plecach a Malenstwo tak wali w Mamusi brzuch ze szok.Czuje sie naciagnieta i ociezala.Dopada mnie nawet lenistwo juz.Po schodach jest mi trudno wychodzic czasami czuje sie jak na wylocie ze tak powiem.

Do góry