reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

kinga też mi się wydaje że mi nie śłuży odleżyny mi się zrobią i kręgosłup popsuje o userkach w mózgu nie wspomnę

reklama
a ja dzis poraz pierwszy nie mogłam sie przewrócic w nocy z boku na bok....tak "fes" bolało....chyba dzidzia sprawdzała mamusi wnetrznosci....:)

ja ostatnio w nocy jak przekładam się z lewej na prawą to aż mi więzadła w pachwinach trzeszczą
aaaaauuuuuuuuuuuuu

męża w nocy wywaliłam do drugiego pokoju kaszlał smarkał a przez to cholernie chrapał że aż się ściany trzęsły

a ja chyba przesadziłam, czuję zę jest mi słabo, co chwila mam zawroty głowy i ledwo się ruszam...

chyba czas na lenistwo, a tyle jest do zrobienia, a mój syneczek dzisiaj sie szaleju najadł i nawet nie spał jeszcze ...

wysłałam go z babcia na spacerek - chwilka spokoju....

a ja w pozycji lezącej nie wytrzymam, ciezko mi się położyć, cieżko obrócić, ciezko wstać, jak siedzę to jest przyzwoicie...

byłam oglądać wózki niedaleko ale się zmęczyłam jazdą samochodem zimno i brzydko wszyscy wokól koochają biorę mlelko z miodem i do łóżeczka pilocik i krzyżówki w rączkę

Łoj, dziewczyny - ja chcę aby maluch znowu położył się w poprzek!!! Chyba się obrócił, bo grzebie mi w jelitach, uciska na nerwy i boli jak diabli... Ledwo chodzę...
Jak ja jutro będę skakać na imprezie? ;D

reklama
Do góry