reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

KingaP pisze:
My to mamy na nich sposoby!!!  :laugh: :laugh: :laugh:

;D
chcę być zawsze w ciąży ;) 7 lat marudziłam, że chcę nowe meble do kuchni - teraz sam chodzi i wyszukuje ładnych ;) jak dobrze pójdzie, to w marcu będę miała nowe ;)
te obecne są po poprzednim włascicielu jeszcze, już 2x je reanimowałam, przemalowywałam, Krzyś zawsze mówił, że jeszcze są dobre ;)

reklama
Osinka! Fachowiec z Ciebie (taki od załatwiania trudnych spraw)!!! Boże!! ja to chyba się nie doczekam, wprawdzie truję dopiero rok, sześć przede mną ;)

Mój nawet n ie chciał słyszeć o żadnych mebelkach i remontach ale chyba instynkt ojcowski sie w nim otwiera i coraz bardziej poddatny jest na sugestie :)

a mój chłop już by pokoik przerabiał na dziecięcy a bobasek dopiero w lipcu! za to nie chce słyszeć na razie o kupowaniu rzeczy dla dziecka bo nie wie czy chłopiec czy dziewczynka.

ale mi dobrze
facio mój zrobił mi przed chwilką peeling całego ciąła umył miękką myjką i wysmarowa balsamem i pomasował na wieczór mam obiecany maaż stóp i łydek
już nie mogę się doczekać

podsunęłam mu książkę jak siedział w "czytelni" ;D to widoczne coś wyczytał

jest to czas i miejsce największego skupienia i oaza spokoju nic nikt nie gada ;D i wiedza sama wchodzi przynajmniej mój tak sądzi ;) ;)

reklama
ooo właśnie, chyba o to skupienie chodzi, a jak się skupi mój czasem to się przez długi czas to skupienie z łazienki roznosi he he he

Do góry