reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

a znasz powiedzenie zapomniał wół jak cielęciem był??Przecież ich dzieci maja małe nóżki które taaaaaaaaaaaaak bolą. A one też już przecież stare są.

reklama
jejku nie wiem co sie ze mna dzieje mam takie doly................ale czemu??????????ciaza juz chyba zaczyna ciazyc i tylko wspaniale sa te przepychanki kopniaki i falowania maluszka w brzuszku.juz nie tylko kregoslup boli ale i cale plecy nogi-chodze jakbym miala drewniane nogi i mam codziennie MEGA zgage.
osinka ja tez juz chce marzec ale tak kiklam na ssuwaczek i patrze ze mi zostalo 76 dni to raz ze juz blisko a za moment mysli ze to az 76...............

A mnie od 2 dni bardzo boli lewa ręka wieczorem i w nocy od ramienia do samych palców nie wiem czy dzwonić do lekarza czy można coś z tym zrobić?

Mnie od jakiegos czasu bola dlonie(palce rak) a co dziwniejsze tylko po nocy jak wstane z wyrka. W dzien sie nie przemeczam,zero prac fizycznych,zmywania itd. Co to moze byc? Moze to oznaka jakiejs choroby? Nigdy tak nie mialam.

ewik pisze:
A mnie od 2 dni bardzo boli lewa ręka wieczorem i w nocy od ramienia do samych palców nie wiem czy dzwonić do lekarza czy można coś z tym zrobić?

być może to objaw braku magnezu?? jak nie brałam magnezu - budziły mnie w nocy obolałe, mrowiące ręce i skurcze łydek
może spróbuj łykać magnez? ale na wszelki wypadek zapytaj  swojego lekarza

sylwia532 pisze:
jejku nie wiem co sie ze mna dzieje mam takie doly................ale czemu??????????ciaza juz chyba zaczyna ciazyc i tylko wspaniale sa te przepychanki kopniaki i falowania maluszka w brzuszku.juz nie tylko kregoslup boli ale i cale plecy nogi-chodze jakbym miala drewniane nogi i mam codziennie MEGA zgage.

Sylwia!! tak jest w trzecim trymestrze, nie martw się. Pewnie gdzieś w podświadomości boisz się jak to będzie? Ja też mam teraz najgorsze z dni w czasie całej ciąży.
Poza tym teraz nosimy na swoich nogach duzo większy ciężąr niż zazwyczaj, więc nie ma się co dziwić... I momo tego, że ja to wszystko wiem, nieraz jak mnie dopadnie.... masakra ;(

A fikołki w brzuchu to chyba tak dla mnie na pocieszenie ;)

Ja właśnie odśnieżyłam podjazd do garażu i padam na pysk ze zmęczenia..
wkurza mnie to że taka mało sprawna jestem!!

jeszcze tylko dwa miesiące ::)

mi się zaczął spinać brzuchol dzisiaj, chyba z nerwów, bo wyciągnęłam maszyne do szycia, chciałam uszyć małe poszewki na poduszki, a ta małpa-maszyna zaczęła platac nici - ależ się Agata nasłuchała... aż mi łyso! dobrze, że byłam sama w domu ;)

jest też tego duży plus, zaraz wraca z pracy Krzyś, jedziemy oglądać nowe maszyny do szycia! ;D dobrze nieraz się podenerwować i popłakać do telefonu ;)

reklama
Do góry