reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Czy wam też tak często leci krew z nosa? U mnie jak nie leci ciurkiem to podcieka - zawsze mam czerwoną chusteczkę. Całe szczęście morfologia w normie .

Sprzątać będę w piątek - już poprosiłam Piotrka, aby wziął wolne - szybciej nam pójdzie we dwoje ;D

to co wy tak sprzątacie???
ja tylko zetrę kurze, umyję podłogi (nie mam dywanów ;)), łazienka i wypiorę zasłonkę od przysznica - max 3 godz.

ja tez nei bede sie przemeczac ze sprzataniem ;)

dziewczyny, mam pytanie, czy drzenie powieki oka to z braku magnezu sie robi?? prawie non stop mi drzy :( myslicie ze moge sobei magnez kilka dni pobrac?? czy lepiej leciec do lekarza?? ale to i tak dopiero po swietach, a nie wiem czy dam rade z tym wytrzymac bo to strasznie denerwujace jest :(

wiecie, ja najpierw byłam w ciąży z piotrkiem - więc odpuszczałam sprzątanie, pózniej było male dzidzio - więc nie było czasu - tym razem zmusiłam igora do urlopu na sprzatanei (ma 3 tygodnie zaległego) bo trezba posprzatać bo pózneij znowu dzidzi i znowu brak czasu...

wszystk ow domku robiłam tak pobieznie przez ostanie dwa lata - teraz juz nie mogłam, odpuscić ...

oknien nadal nie myję - ale te Igor umył latem ;)

Myślę, że drżenie powieki może być z braku magnezu. Gdzieś o tym czytałam.
Ja biorę stale Magnefar B6 na mój skołatany żołądek.
Może spróbuj zadzwonić do lekarki, to się upewnisz i będziesz na święta spokojna... :)

reklama
a wiecie co można wziąć na smutny nastrój?
zwłaszcza, jeżeli jego prawdopodobnymi przyczynami są:
- niewyspanie :( :(,
- konieczność pisania makabrycznego odwołania w sprawie podatkowej i pozwu bez adresu pozwanych :(
- termin wizyty u gin. dopiero na 9 stycznia!!! :mad: - bo na 6-tego zapisano już same ciężarne - a ja to co??? poduszkę noszę pod swetrem???
- ból krzyża podczas siedzenia przy kompie - czyli od 2 godz. :(
- niemożność wzięcia nart lub deski na wyjazd w góry po świętach :( :(

przekichane...

Do góry