reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

agao ja nie umiem usiedziec w miejscu...

mam nadzieje tylko ż enie zmuszam mojego smyka do wcześniejszego spojrzenia na ten swiat...

ale na sama mysl że miałabym lezeć - to mnie drgawki jakies biorą...

nawet jak lezę w szpitalu to wszystkie zakamarki sa moje :)

reklama
dziewczyny! nie dręczcie agi ;)!
aga - masz leżeć to leż, lepiej nie kusić losu, jednemu chodzenie nie zaszkodzi a drugiemu może bardzo ...
za rok o tym czasie będziesz frygać ze szmatką po mieszkaniu, robić zakupy, piec i gotować ze śliniącym się brzdącem pod pachą ( bo to beda okolice ząbkowania :laugh:) i jeszcze czas znajdziesz na areaobik!
a teraz siedź dzielnie i nie przejmuj się, pozdrawiam.

Agao, dobrze chociaz ze razem mamy tak samo :) Zawsze to jakas pociecha jak czlowiek sam nie cierpi :) Ja tez jak tylko troche pochodze albo nawet troche postoje to mam twadry strasznie brzuch i nawet nospa nie pomaga. A to dopiero 27 tydzien jutro sie zacznie :(

Czułam się ostatnio cały czas bardzo dobrze, ale od trzech dni znowu twardnieje mi brzuszek i to dosyć często, niestety :( Dzisiaj mam wizytę, zobaczymy, co gin zaradzi. A wyniki też z morfologii nie najlepsze :(

ja dzisiaj sie ubrałam wlazłam do samochodu i pojechałam podpisać dokumenty firmowe mąż mi je zniósł do samochodu zabawnie to wygląało

jak tylko wyhjde to od razu przeziębiona się czuję zresztą jakaś zmiana pogody i mi zimno zaraz pożrę czosnek

kurczę jakoś się ochłodziło i włączyłam kaloryfery ale mój nos teraz się zatyka i juz wogole nie mam czym oddychaćć tfuuuuuuuuuuuuuuuuuu :mad:

nawilżacz protestuje zaraz go kopne

a ja się dziś doskonale czuję, sprzątam jak szalona, zaraz będziemy ubierać choinkę. a Fasola jak szalała w nocy, tak szaleje dziś w dzień - no może trochę mniej niż w nocy. ;D

reklama
byle do soboty

misio prawie już wysprzątał ale ile noszenia będzie z samochdu tych rzeczy tj głónie jedzonka :p

Do góry