reklama
mokkate pisze:Ja to się pocieszam, że jak moi będą śmigać na nartach, to znajdzie się dla mnie przytulne miejsce na świeżym powietrzu. Przynajmniej porobię im zdjęć!
ja tez tak zamierzam rano odpoczynek na sloczneczku - po poludniu/po obiedzie opieka nad dzieckiem gdy maz bedzie szusowal na wiekszych gorkach
koga - my jeszcze nie wiemy z kim pojedziemy (jak wyjdzie to i sami - zalezy nam na wyjezdzie - nie mielismy w tym roku wakacji a to ostatni gwizdek ) - ale moze wlasnie znajdzie sie ktos do towarzystwa znajomi z ktorymi zawsze jezdzimy nie jada w komplecie bo kolezanka ma termin juz na luty i nie bedzie ryzykowac - a mogla byc wspanialaym kompanem ...
A
ara
Gość
agao, dzieki za rade
niestety jak wiesz nei mieszkam w polandzie i nie mam mozliwosci kupienia tego b6... bylam w aptece tutejszej i powiedzialam co mi jest i kupilam zwykly magnez, zwykly znaczy taki jaki mi dala no i zobaczymy, mam nadzieje ze mi przejdzi ebo zwariuje z tym drzeniem
niestety jak wiesz nei mieszkam w polandzie i nie mam mozliwosci kupienia tego b6... bylam w aptece tutejszej i powiedzialam co mi jest i kupilam zwykly magnez, zwykly znaczy taki jaki mi dala no i zobaczymy, mam nadzieje ze mi przejdzi ebo zwariuje z tym drzeniem
K
KingaP
Gość
ara!! Zażywaj ten magnez często, bo skurcze łydek i drżenie powiek "likwiduje" się tygodniowym zażywaniem magnezu - tyle czasu nadrabia się braki
A
ara
Gość
ojej, tydzien?? matko...
K
KingaP
Gość
ara pisze:ojej, tydzien?? matko...
ara! najszybciej działa ten magnez musujący
reklama
K
KingaP