reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

No a wogóle to wczoraj mi odbiło trochę :( wracaliśmy od znajomych, zaczął sypać mokry śnieg i zrobiło się zimno. no i zapominając zupełnie o wyjątkowym mym stanie biegliśmy do autobusu. nie było daleko- może ze 300 metrów..ale co się działo potem :( już w nocy nie mogłam wstać z łóżka. i dzisiaj nie bardoz mogę chodzić, boli mnie całe podbrzusze i pachwiny i nie wiem co tam jeszcze jest. jestem na siebie wściekła...ale jakoś nie myślałam że taki mały wysiłek może mnie tak wykończyć. Uważajcie kobiety na siebie..

reklama
nie martw sie kasianka - mi też się czasami zapomina i gdzieś pędzę, albo na pływalni pływam bez przerw a potem pobolewa mnie brzuszek - na pewno przejdzie jak odpoczniesz i poleżyszw ciepełku!

mnie wzrusza MATTAFIX i utwór BIG CITY LIFE czy jakoś tak Mirek się ze mnie nabija że płakać mi się chce przy wyciu jakiegoś kastrata

a ta muzyka przy piłeczkach i telewizoracch jest fajna ale rozprasza mnie ta żaba która nagle jak grom z jasnego nieba wyskakuje niewiadomo po co

Mam dziś świetny dzień!! ;D ;D ;D uhahana jestem jak dzika!!! ;D ;D ;D

Byliśmy z Rafałem w mieście poszukać jakiś drobiazgów gwiazdkowych. potem na szkole rodzenia (był pan doktor, podotykał nasze brzuchy, stwierdził, że moja córka jest duża:określił wiek na mniej więcej 28 tygodni i posłuchaliśmy jej tętna, co niezbyt jej sie spodobało, bo kopnęła w to coś co jeździło po brzuchu, pokazał jak leży), Jestem w siódmym niebie.

aaa!! I rano poćwiczyłam sobie z pół godziny, bo miała tak kiepską noc, że masakra. Ćwiczenia dały mi power :)

A ja sobie zafundowałam wreszcie troche ruchu!
niby niewiele bo przewiozłam Olcię na sankach do sklepu i z powrotem, ale biorąc pod uwagę moje możliwości ostatnio to dość sporo ;D
jestem z siebie dumna!

o rety laseczki jak ja Wam zazdroszczę
ja jestem przyzwyczajona do pracy, studiów, aerobiku , basenu , siłowni , załatwiania różnych rzeczy w firmie pomaganiu mężowi przy imprezach treningach gotowanie sprzątanie , też bym chciała być na pełnych obrotach

a tak czuję się jak inwalida a do tego otłusczony pasożyt

aga! ja też fizycznie nie tryskam, ale staram się...

zachęcali nas do ruchu na SR i uzasadniali tym, że bedziemy miały więcej siły w czasie porodu

brzmi dla mnie logicznie, więc jak tylko mam siłę psychiczną, walczę ze sobą i się ruszam

ale ja nie mogę żeby nie drażnić mojej szyjki
a jak tylko połażę to mam brzuch jak kamień bo mi się spina więc mam bezwzględny zakaz :mad:

reklama
Do góry