Zuzia24
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
azik - akurat to grono znajomych to 30-latki, dziewczyny utożsamiające sie z serialem "Seks w wielkim mieście" :laugh:, myśle wiec ze moja ciąża jest dla nich jak wyrzut sumienia (zwłaszcza ze jestem młodsza!) stad te drobne uszczypliwości. Nigdy specjalnie nie rozumiałam dziewczyn, ani kobiecego sposobu myślenia, dlatego nie za bardzo przejmuję się takimi zagraniami.azik pisze:kurcze, a ja gdzie nie pójde to kobitki głównie mi zazdroszczą - co widać jak diabli.
nie ma problemów z tym ż ejestem gruba, czy jakoś tak, bardziej przeszkadzami fakt że juz tak niewiele mogę, a wyjście do sklepu, to jak wycieczka na Śnieżkę.
może dlatego że poruszam się w środowisku ludzi koło 30 i tam już większość chciałaby, a czasami sie nie udaje lub "nie ma czasu"... jakoś moi znajomi mają prorodzinne nastawienia
ale dziewczyny, to juz tylko 3 mieisace
nie pojechałam do szkoły, nie daje rady i boję sie tak daleko od specjalistów...
agao - mi też się to ostatnio przydarza i wczoraj też - budziłam się co chwilę, bolały mnie biodra od spania na boku a na plecach to momentalnie mam takie mdłości, że natychmiast się budzę - a byłam taka zmęczona, bo byliśmy wczoraj na pływalni, szybkich zakupach, potem kupowaliśmy stolik - który okazał ciężką jak smok belą litego drewna i manewrowaliśmy nim przy wkładaniu do naszego małego samochodzika, po włożeniu go do auta mój powrót do domu stanął pod znakiem zapytaniaagao pisze:ale się nie wyspałam budziłam się co godzine coraz bardziej obolała i nabierałam coraz więcej schiz od woieczora mały mi się mało ruszał buuuuuuuuuuuuuuu