reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

mnie energia rozpiera a jakoś siły nie mam... :(

podobno jak ja się urodziłam, to w Poznańskim Zoo była słonica Kinga, ciekawa jestem, czy jeszcze jest ??

Koga, wiesz coś o tym ? ;D

reklama
ja siębyczę, a Krzysiek z Wiesią wykładzinękładą w pierwszym pokoju. u nas to po świętach, bo już nie starczy czasu niestety.

Zuzia24 pisze:
:(
jejku... jakiego dola mam dzisiaj :((
czuje sie gruba, nieatrakcyjna, pyzata i w ogole wszystko jest jakos nie tak :(
a w dodatku nie mieszcze sie juz prawie w nic :(
zaczynam miec przez to jakas obsesje ze moj maz oglada sie za innymi....
a wszystko chyba przez to ze bylismy wczoraj na imprezie u "nowych" znajomych mojego meza i jakos nie potrafilam sie tam dopasowac. kazdy stanu wolnego, bez zadnych zobowiazan i mialam wrazenie ze moj Andrzej czegos takiego im zazdrosci :((
chyba sie zaraz porycze :((
hej Zuzia! uszy do góry - ja też czasami czuję się ewenementem wśród naszych znajomych i najczęściej dziewczyny dają to trochę odczuć, wśród naszych znajomych są tylko trzy parki a reszta single z karierami, ale myśle że w głębi duszy połowa z nich nie miałaby nic przeciwko życiu we dwoje, czy we troje. Z wiekiem jednak wymagania rosną wobec ewentualnych kandydatów/kandydatek, trudniej też pozbyć się własnych uciążliwych przyzwyczajeń.
Ja mam na to sposób taki - lekki makijaż (choć raczej w ogóle się nie maluję ;)), dekolt - bo biuściki to teraz mamy ładne i uśmiech zadowolenia z życia na twarzy!
a co do męża, wybacz mu, każdemu mogą się przypomnieć czasy wolności i myśli o nich z nostalgią, ja też jak sobie przypomnę te czasy kiedy się szalało i imprezowało to mi za nimi tęskno, chociaż po głębszy przemyśleniu wcale nie chciałabym , żeby znowu wróciły ;) życie idzie do przodu, dla każdego etapu kończy się jego czas i kropka.
a! i atrakcyjność wynika przede wszystkim z własnego samopoczucia, więc uśmiech! nawet do złej gry ;)

kurcze, a ja gdzie nie pójde to kobitki głównie mi zazdroszczą - co widać jak diabli.

nie ma problemów z tym ż ejestem gruba, czy jakoś tak, bardziej przeszkadzami fakt że juz tak niewiele mogę, a wyjście do sklepu, to jak wycieczka na Śnieżkę.

może dlatego że poruszam się w środowisku ludzi koło 30 i tam już większość chciałaby, a czasami sie nie udaje lub "nie ma czasu"... jakoś moi znajomi mają prorodzinne nastawienia ;)

ale dziewczyny, to juz tylko 3 mieisace ;)

nie pojechałam do szkoły, nie daje rady i boję sie tak daleko od specjalistów...

Mi ostatnio koleżanka ze studiów powiedziała: "nie myśl, że Ci nie zazdroszczę". Ucieszyłam się!! ;D

Oni nam wszyscy zazdroszczą, nawet jeśli o tym nie wiedzą !!! :)

buziaczki dziewczyny!
zmęczona jestem jak koń - wysprzatałam dziś mieszkanie, już prawie ostatecznie na święta - wszystko slicznie wygląda, śieżo malowane :)

zrobiłam dziś maraton po sklepach, ceny łóżeczek, pościeli w sklepie powaliły mnie na kolana - przesadzają!!! ta sama pościel na allegro - nowa z drewexu kosztuje od 80zł, a w sklepie 180zł! komoda dla dziecka 1200zł - zgroza... chyba wszystko zamówię przez internet z allegro albo ze sklepów internetowych :mad:

reklama
ale się nie wyspałam budziłam się co godzine coraz bardziej obolała i nabierałam coraz więcej schiz od woieczora mały mi się mało ruszał buuuuuuuuuuuuuuu

Do góry