reklama
ivka76
Fanka BB :)
U nas mimo pogody fatalnej samopoczucie wprost fantastyczne, a powodów do tego mamy wiele...
po pierwsze w niedzielę jedziemy do Kalisza, tam spanko i w pon z rana wyruszamy nad Bałtyk,
po drugie Szym woła kupkę na nocnik, a siusiu robi w obcych miejscach do toalety i nie mamy potrzeby zabierania nocniczka,
po trzecie teściowie zrobili nam miły prezent na wyjazd - mamy nowiuśkiego forda focusa, wersja gold - full wypas sedan !!! śmiga się nim po Wrocku aż miło:-)
Tak więc żyć, nie umierać - same przyjemności :-)
po pierwsze w niedzielę jedziemy do Kalisza, tam spanko i w pon z rana wyruszamy nad Bałtyk,
po drugie Szym woła kupkę na nocnik, a siusiu robi w obcych miejscach do toalety i nie mamy potrzeby zabierania nocniczka,
po trzecie teściowie zrobili nam miły prezent na wyjazd - mamy nowiuśkiego forda focusa, wersja gold - full wypas sedan !!! śmiga się nim po Wrocku aż miło:-)
Tak więc żyć, nie umierać - same przyjemności :-)
a ja zaraz zamorduję Krzymka - wrrr....non stop na "nie" i wszystko na przekór...
Piotrek dziś w pracy,wiec jestem sama - młoda bezproblemowa a koleś szaleje...na dworze pada więc siedzimy sobie w domu...
niech go ktoś zabierze!!!!!!!!
Piotrek dziś w pracy,wiec jestem sama - młoda bezproblemowa a koleś szaleje...na dworze pada więc siedzimy sobie w domu...
niech go ktoś zabierze!!!!!!!!
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
moj tez dzisiaj na NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nerwy ma straszne na wszystko wwwrrrryyyy
ivka76
Fanka BB :)
A u nas dla odmiany grzeczne dziecko :-), a na NIE jest tylko samodzielne jedzenie!
reklama