reklama
K
KingaP
Gość
ojej, w niepewności
Mam sie całkiem nieźle, skurczy ZERO i chyba znowu przenoszę Najpierw cykor, żeby donosić, a teraz czekam i czekam. Sama nie wiem, czy chcieć już rodzić, czy jeszcze nie chcieć
Mam sie całkiem nieźle, skurczy ZERO i chyba znowu przenoszę Najpierw cykor, żeby donosić, a teraz czekam i czekam. Sama nie wiem, czy chcieć już rodzić, czy jeszcze nie chcieć
magdalenaB
marcowa mama 06'
heheh, kingus obawiam sie ze nawet jesli dojdziesz do wniosku ze "nie chciec" to martynka i tak za ciebie decyzje podejmie
koga
Mama Maksa i Julka
fajnie macie dziewczynki (Kinga i Magda) - mam nadzieję, że u nas też się tak porobi, że klamka zapadnie i wtedy nie będzie innego wyjścia jak tylko się cieszyć .....;-)
a tak z innej beczki - zrobiłam dziś boskie zakupy na rynku - dwie siaty sadzonek - pomidory, seler, poziomki, kwiaty - w ogóle dostałam amby na punkcie naszego ogrodu: poza roślinami o walorach jedynie wizualnych posadziłam: maliny, mnóstwo porzeczek, winogrona, truskawki, agrest, drzewka owocowe, słoneczniki - latem będzie szał i zbieranie plonów ;-) - Maksik codziennie wszystkie roślinki obchodzi i sprawdza jak rosną, wszystkie dzielnie ze mną sadził - na razie doczekał się młodych rzodkiewek, które namiętnie wyrywa z grządki i twardo zajada, krzywiąc się przy tym niemiłosiernie bo ostre są i zupełnie nie przypominają w smaku kupnych
a tak z innej beczki - zrobiłam dziś boskie zakupy na rynku - dwie siaty sadzonek - pomidory, seler, poziomki, kwiaty - w ogóle dostałam amby na punkcie naszego ogrodu: poza roślinami o walorach jedynie wizualnych posadziłam: maliny, mnóstwo porzeczek, winogrona, truskawki, agrest, drzewka owocowe, słoneczniki - latem będzie szał i zbieranie plonów ;-) - Maksik codziennie wszystkie roślinki obchodzi i sprawdza jak rosną, wszystkie dzielnie ze mną sadził - na razie doczekał się młodych rzodkiewek, które namiętnie wyrywa z grządki i twardo zajada, krzywiąc się przy tym niemiłosiernie bo ostre są i zupełnie nie przypominają w smaku kupnych
K
kasiula matula
Gość
KINGA to rzeczywiście ciekawa decyzja chciec czy nie chceć ;-):-) ale zgadzam sie z Madzia chyba nie masz za wiele do gadania
KOGA super ja tez uwielbiam takie sprawki ogrodowe owocowe itp
u mnie samopoczucie sama nie wiem jakie wszystko sie miesza a ja mysle i mysle i ciezko mi podjac ostateczna decyzje co w koncu z tym naszym zyciem robic za 2 tygodnie jedziemy do PL rozejrzec sie za jakims domem mam nadzieje ze uda sie cos znalesc to juz bedzie jakis poczatek decyzji
KOGA super ja tez uwielbiam takie sprawki ogrodowe owocowe itp
u mnie samopoczucie sama nie wiem jakie wszystko sie miesza a ja mysle i mysle i ciezko mi podjac ostateczna decyzje co w koncu z tym naszym zyciem robic za 2 tygodnie jedziemy do PL rozejrzec sie za jakims domem mam nadzieje ze uda sie cos znalesc to juz bedzie jakis poczatek decyzji
K
KingaP
Gość
kurde, Wy to mnie tu na ziemię sprowadzacie równo Już z grzeczności mogłybyście nie pisać, że nie mam nic do gadania
obleciałam dziś łazienkę - to pierwsze porządki zrobione przeze mnie po remoncie, miło sie myło
jeszcze prasowanie i mogę sie położyć i czekać na poród
aha, dziś wybieram się do lekarza
obleciałam dziś łazienkę - to pierwsze porządki zrobione przeze mnie po remoncie, miło sie myło
jeszcze prasowanie i mogę sie położyć i czekać na poród
aha, dziś wybieram się do lekarza
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
Kinga ty masz chyba termin na czewiec poczatek wiec to jeszcze dwa tyd a czemu masz przenosic ? Karolke tez przenosilas? , kochana wij gniazdko dla maluszka tylko nie porzeginaj z tym sprzateniem mieszkako to nie muzeum , a jak wysprzatasz wszystkie baktrie i roztocza daj pozyc innych zyjatkom w domku nie badź taka
reklama
K
KingaP
Gość
Kinga - zawsze może spróbować zabrać głos i wychylić filiżankę kawki z olejem rycynowym - zdaje się że Mamaoli miałaby na ten temat coś do powiedzenia
to chyba AniaM takie próby czyniła, jak nie mogła doczekać się Oli