reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

a Maks mój po pierwszych testach pokarmowych- uczulony tylko lekko na rzeczy pszenne.. kolejna tura testów (tym razem wziewne) dopiero w czerwcu...
pani alergolog powiedziała, ze jest duża poprawa

Kamilka już pięknie sama chodzi

a ja nie moge sie za bardzo pozbierać po tragedi która spotkała moją kolezanke majówke 2007:-( życie takie kruche jest...

reklama
mamaoli gartuacje dla Kamilki - szybka dziewczynka.
Dobrze,że z alergią Maksia nie jest aż tak źle. Trzymam kciuki, aby następne testy wyszły dobrze.

Kaśka - z tego co czytałam to jedna z mam majowych 07 miała wypadek samochodowy, na skutek którego zmarł jeden z jej synków bliźniaków Max
[*] i straciła fasolkę
[*]. Drugi synek Sonke walczy o życie.

MAMAOLI Naprawdę współczuję. Napisz koniecznie, jak ona i drugi synek się czuje.

AZIK Biedny Piotruś. Ja słabo słyszę na jedno ucho - częste infekcje w dzieciństwie, efekt uszkodzona błona bębenkowa.

I przyplątała się kilka dni wcześniej @...

Siostra nadal zostaje w szpitalu (od wtorku). Nie mogą sobie poradzić ze stanem zapalnym dokładnie 1. jajnika - nic nie działa. Dostała już tyle kroplówek. Dzisiaj ma mieć zrobine USG. :-(

Marlenka zdrowia dla siostry

drugi z bliźniaków ciągle pod respiratorem i walczy, dobra wiadomość jest taka, ze jest przytomny

kaśka mieli wypadek samochodowy:-(

tak tak, Kamila chodzi:tak: ekspresem chce dogonić rodzeństwo

Caly czas mysle o tej tragedii.

Gratrulacje dla Kamilki. Moja Julia od miesiaca juz raczkuje. Denerwuje sie strasznie jak nie moze dogonic Patryka, wpatrzona w niego jak w obrazek:-)

reklama
Do góry