reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Koga ale "wygrałaś" teściów. Na takich ludzi szkoda słów i nerwów.

Spróbuj wkleić inny kod suwaczka tzw BB-Code zaczynający się od kwadratowego nawiasu.

U nas pogoda dzisiaj też nie bardzo pada szaro i buro ale to nie przeszkadza Majowi zaliczać kolejnych kałuż.

Kinga ja poleguję, ale mam zgodę na małe spacery więc na nie regularnie chodzę. Za chwilę jadę na zlot sierpniówek :) a po drodze jeszcze kafelki muszę obejrzeć bo budowa wkracza w finalny okres gdzie decyzje o wystroju należy podjąć.
Administracja naszego bloku podobnie się zachowuje jak wasza u nas stałym problemem jest ustawienie pieca od CO. Przeważnie w piątki coś się kaszaniło w ustawieniach a ekipa chciała przyjechać w poniedziałek ... Już im te pomysły wybiliśmy z głowy. Jak ostatnio babka w administracji zobaczyła mnie z brzuchem stwierdziła ojej znowu ma pani dużo czasu czyli my nie odpoczniemy ... Niestety musiałam pofatygować się osobiście bo telefonu w godzinach pracy się nie odbiera. Mam nadzieję, że to już ostatnie miesiące bojów ze spółdzielnią.

ooooo! dzięki za podpowiedź asioczek - pokombunuję z suwaczkiem

Maks i Mają mogliby sobie podać ręce z tymi kałużami - mój ostatnio wlazł do takiej, że woda mu się górą do kaloszy wlała, a jak już mu się wlała to z wrażenia aż w niej przysiadł - a na dworze 5 stopni i wiatr a on w mokrych spodniach brrr

a kiedy planowana przeprowadzka?

Koga widzę że akcja suwaczkowa się powiodła. Maja kocha jeździć na budowę nasz ogród to takie fajne 900m błota z kałużami :) Ostatnio z nowo poznaną sąsiadką zrobiły sobie zawody która więcej kałuż zaliczy do nich dołączył roczny bernardyn .... Cała trójka była przeszczęśliwa. Przeprowadzka jest uwarunkowana tyloma czynnikami, że nic nie planuję :) Nie wiemy na kiedy stolarz się ze schodami wyrobi ma podać wycenę i termin realizacji w tej chwili schody chyba będą wyznacznikiem kiedy możemy myśleć o przeprowadzce.

mój Bartek dzisiaj miał chrzest bojowy - godzina bez babci podczas zajęć - babcia za drzwiami więc słyszała jak Bartek sobie o tym przypominał i popłakiwał, ale zabawiać sie dawał, zobaczymy

na razie38 stopni ma więc nurofen i odpoczywamy :) jutro z rytmiki nici :(

wiosna - marzy mi się, ech.

jejku, jakie to przykre mieć rodziców którzy nie potrafią zaakceptować dziecka, oby nam nigdy tak na głowy nie padło.

wiosna - marzy mi się, ech.

jejku, jakie to przykre mieć rodziców którzy nie potrafią zaakceptować dziecka, oby nam nigdy tak na głowy nie padło.

mi tez, ponoć w sobotę ma sie przejaśniać, a w niedzielę ma być wiosna... zobaczymy

A o co chodzi z akceptacją? Czyżbyś miała problem ze sobą? :-p

Kinga-pochwal się szafami :tak:

Asioczku - mam nadzieję,że z przeprowadzką pójdzie wam lepiej niż nam.My ciągle nie przeprowadzeni :zawstydzona/y: - okazało się,ze deweloper przegapił,że kończy się jakieś zaświadczenie od kominiarza i gazownia nie może nas podłączyć do gazu dopóki nie dostarczą nowego :baffled:

ostatnio naskoczyłam na Piotrka,że tak się wszystko ślimaczy (opóźnienie jest też w wyniku nie dokończenia przez nas pewnych rzeczy) i zpowiedziałam,że ja po porodzie nie wracam do teściów, że nie ma takiej opcji i koniec!! - no i poskutkowało :-)robota ruszyła

widzisz Kinga - to też trochę przez was - tak to mieliśmy pretekst aby się zmobilizować, a że nie przyjechaliście to mogę część winy na was "zwalić" ;-):-)

KOgana twoich teściów to już słów mi brak...

Iwosz, pochwalę się. Porobię zdjęcia i Wam wkleję :-)

Jestem bardzo zadowolona z wykonania i efektu końcowego. Super :-) Tylko oczywiście mam zagwostkę co gdzie poukładać :happy: - cała ja :happy:

mam zadzwonić do Piotrka i pogonić go?
Czuję się winna (;-)), że jeszcze nie mieszkacie... Chyba, że bym się zdecydowała na poród w stolicy, to wpadniemy, a po podróży - poród murowany :-D i wtedy ja do Twoich teściów, a Wy do swojego new - mieszkania :laugh2:

koga, zapomniałam napisać Ci.

no cóż, po raz kolejny napiszę Ci: macie siebie, Maksia i dom, a teściów tez powinniście mieć, ale w ... (tam, gdzie słońce nie dochodzi)

Tylko zastanawiam się, co ci ludzie mają na celu... Ja bym się wstydziła na ich miejscu :baffled:

reklama
Do góry