reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Kinga, dostałaś wyrównanie podczas chorobowego??

przecież teraz ZUS płaci nie oświata?

ja w ten sposób dwukrotnie nie dostałam wyrównania, buuu :(

kurcze przydałby sie jakiś przepis, bo moja koleżanka w tym roku nie dostała.

ja się nie spodziewałam, że dostanę i chyba nastawiłam, że nie dostanę.

Ale to jak tłumaczyła mi księgowa zmienia się podstawa wynagrodzenia, więc należy mi się. Ja nie miałam odwagi zadzwonić do mojej księgowej, żeby nie było jaj :happy:

wiem, ze na razie podwyżki nie odczuję, bo liczą mi średnią z ostatnich 12 miesięcy, ale to wyrównanie mnie ucieszyło :-D

A z wypłatą to jest ta, że to szkoła mi wypłaca, a potem "rozlicza" się z Zusem

reklama
Do góry