reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Kinga- i u nas miejsce by się znalazło dla waszej czwórki - byłby niezły meksyk - dwójka dwulatków i dwójka noworodków :rofl2: - chłopaki mogliby się wykazać :-)

u nas leje :wściekła/y: - ubieram młodego,jedziemy do sali zabaw a potem do moich rodziców (tzn. Krzymek będzie u nich odbebniał drzemkę a ja śmigam na basen :-))

ja mam drobnego doła związanego z wagą i z tym,że ciągle słyszę jaka to jestem "duuuża" :zawstydzona/y: - no i + jeszcze drobne dolegliwości ostatnich miesięcy ciąży... ale to już niedługo ...tak się pocieszam :-)

no i dobrze,że jest Krzymek, szkoła i inne rzeczy - to nie pozwala za dużo mysleć o głupotach (miałam ostatnio zajęcia w DPS-ie dla upośledzonych dzieci...)

asioczku - widzę, że mamy podobne "ogrody":-D - Maksa po zabawie w "ogrodzie" przed wejściem do domu rozbieram do majtek, bo wszystko ma w błocie
no i życzę szybkiej przeprowadzki:-)

iwosz - te końcówki zawsze się tak ślimaczą, najlepsze na nie jest poprostu przeprowadzka, gdy tylko to możliwe - jek się jest na miescu to wszelkie niedoróbki jakoś o wiele szybciej się robi:-) a to, że jesteś duża to chyba naturalne w tym momencie:-D

kinga - pokazuj szafy!

a dla oczekujących wiosny - w Poznaniu też kolejny dzień leje i jest mega zimno (tylko Maksowi jakoś to nie przeszkadza - wczoraj tyle z nianią siedzieli na dworze, że miał fioletowe usta, a jak przyjechaliśmy to i tak za nic nie chciał do domu wracać!)

no i dzięki za odzew co do teściów

Koga tesciowe ..masakra ..i co ten :"swój majatek " przekaża na Gmina Poznań ...(czy to u Was jak Wawie gmina to dzielnica?)...jezu jacy to ludzie

Iwoszku- Ty się nic nie martw ..jak patrze na fotki które wkleilas..wyglądasz bardzo ładnie..

Kinga dołaczam się do prosby dziwczyn ...poprosimy zdjecia szaf

byłam na badaniu słuchu z Piotrkiem, impreza zaczyna sie od początku, migdał rośnie, płyn w uszach sie zbiera, niedosłuch juz się pojawił :(

jak się tego pozbyć??

reklama
Do góry