Krzymek na chrzciny dostał kryształowego misia od Svarowskiego - wtedy byłam zdziwiona,ale w sumie to dość ciekawy pomysł - ale dostanie go pewnie ... jak skończy 18 lat ;-)
u nas wiosna pełną gębą - kwitną wiśnie i jabłonie; młody nie może się wyszaleć na dworzu - w ciągłym biegu i podskokach; odwiedzamy różne place zabaw - jak jest za dużo dzieci to Krzymek stoi z tym swoim zmarszczonym czołem i "podziwia"
a ja sobie puchnę w taką pogodę, ale niech już będzie... moja strata ;-):-)
termin porodu mam na 1.06, a tu na 2.06 mamy termin egzaminu z wybitnie nudnego przedmiotu (który fajnie byłoby zdawać w grupie)- i co zrobić jak nie urodzę do tego czasu?? jechać czy nie jechać?? (zW-wy do Białegostoku)
a co planujecie na weekend majowy??
Aqua - czy znacie już płeć, czy coś przegapiłam??
ale się rozpisałam...
u nas wiosna pełną gębą - kwitną wiśnie i jabłonie; młody nie może się wyszaleć na dworzu - w ciągłym biegu i podskokach; odwiedzamy różne place zabaw - jak jest za dużo dzieci to Krzymek stoi z tym swoim zmarszczonym czołem i "podziwia"
a ja sobie puchnę w taką pogodę, ale niech już będzie... moja strata ;-):-)
termin porodu mam na 1.06, a tu na 2.06 mamy termin egzaminu z wybitnie nudnego przedmiotu (który fajnie byłoby zdawać w grupie)- i co zrobić jak nie urodzę do tego czasu?? jechać czy nie jechać?? (zW-wy do Białegostoku)
a co planujecie na weekend majowy??
Aqua - czy znacie już płeć, czy coś przegapiłam??
ale się rozpisałam...