reklama
karolkaz
Fanka BB :)
Marlenka- trzymamy kciukasy za Ciebie Kochana!!!!!bedzie wszystko dobrze
A ja się dzisiaj troszke zostałam w osłupienie wprawiona ale tez jestem troszkę zła...bo na początku kwietnia zapisywałam Antosia do kardiolga dziecięcego bo musimy usg serduszka zrobic ....i wizyta była na dzisiaj 14 kwietnia na 15.30 umówiona ..wiec dzisiaj zadzwoniłam spytac ile koszt bo jakos mi to umknęło ...a pani w rejestracji mi oznajmila że nie ma nikogo o takim nazwisku wpisanego na dzisiaj ...no wkuzryłam się ...gdybym niezadzwoniła ..pojechałaby na próżno..a dodam że to prywatny gabinet....i to takie numery ech szkoda słów
A ja się dzisiaj troszke zostałam w osłupienie wprawiona ale tez jestem troszkę zła...bo na początku kwietnia zapisywałam Antosia do kardiolga dziecięcego bo musimy usg serduszka zrobic ....i wizyta była na dzisiaj 14 kwietnia na 15.30 umówiona ..wiec dzisiaj zadzwoniłam spytac ile koszt bo jakos mi to umknęło ...a pani w rejestracji mi oznajmila że nie ma nikogo o takim nazwisku wpisanego na dzisiaj ...no wkuzryłam się ...gdybym niezadzwoniła ..pojechałaby na próżno..a dodam że to prywatny gabinet....i to takie numery ech szkoda słów
ratunku...zbliża się komunia mojej chrześnicy. no i odwieczny problem- co kupić??? generalnie uważam, że wielkie prezenty z tej okazji to jakaś pomyłka...ale coś chciałabym kupić. nie chcę dawać kasy, rodzina jest dość bogata więc takie prezenty jak rower, aparat,itp mała dawno już dostała...
może ktoś wspomoże mnie pomysłem?????
może ktoś wspomoże mnie pomysłem?????
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
sa takie ladne srebrne pamiatki , jakas moze ksiazka biblia dla dzieci albo kup moze cos co dziewczynka lubi jakąś lalke witch winx na topie co są
koga
Mama Maksa i Julka
hej cioteczeki! - widzę, że wiosna wszystkie wypędziła sprzed kompów
w końcu i do Poznania wiosna zawitała !!!:-) Maksowi chyba szałas w ogrodzie zrobię bo do domu nie można go ściągnąć - kopie dziury, sadzi, podlewa, sieje - mały ogrodnik - oczywiście gania bez czapki, rajstop i ledwo co polar daje sobie założyć
w końcu i do Poznania wiosna zawitała !!!:-) Maksowi chyba szałas w ogrodzie zrobię bo do domu nie można go ściągnąć - kopie dziury, sadzi, podlewa, sieje - mały ogrodnik - oczywiście gania bez czapki, rajstop i ledwo co polar daje sobie założyć
dzięki Kobiety:-) właściwie o tym myślałam...kiedyś tego nie doceniałam, teraz z rozrzewnieniem wyciągam kolczyki "komunijne" od mojej babci, czy medalik..
pewnie się narażę na niezadowolenie ze strony bratowej ale trudno...
pewnie się narażę na niezadowolenie ze strony bratowej ale trudno...
reklama
asioczek
Fan(ka)
Kasianka ja też uwielbiam prezenty komunijne które teraz czasami zakładam a to już 23 lata minęły. Majka na chrzest dostała sporo biżuterii i wszystko czeka zapakowane i podpisane w pudełeczkach, chociaż nie powiem część bym sobie chętnie pożyczyła