reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
co do zmywarek to ja polecam boschowe - i oczywiscie duze :-D

Sluchajcie kobitki, zakladam swoja dzialalnosc i mam zgrzyt z wymysleniem nazwy, pomozcie prosze, ma byc to cos fajnego, latwego i orginalnego zarazem - hihi
nazwa dwuczlonowa: " costam Consulting "
siedze juz od kilku dni i wymyslam i juz mam dosc:-p

I ja polecam Boscha - i polecam tez zerknac na "made in..." mi sie udalo znalezc made in germany - podobno lepsze ;-)

A tak w ogóle to juz myslalam, ze sie nie przbije do konca tego watku - faktze 2 tyg mnie nie bylo, ael zeby tyle napisac??!!?? ;)

Agawa, gratulacje ogromne!!!

U mnie generalnie czas leci jak oszalały... sesja za pierwszym podejsciem do przodu :) srednia prawie 4,4 :)
Marcin dostal nowa prace, troche lepiej platna i z nowym zakresem obowiazkow - w nowopowstajacym banku...super, co stworzyc od podstaw... :)
I mnie zaproponowano nowe stanowisko w obecnej firmie, w dziale informatyki (byc moze bedzie sie nazywalo mlodszy informatyk :-)) - to juz cos pod katem moich studiow i mimo, ze to nie stricte IT (bo zespol analiz i raportow), ale w perspektywie tak. Musze tylko wynegocjowac podwyzke, bo zakres obowiazkow troche inny, wiecej odpowiedzialnosci.
Nowy semestr na studiach bardzo ciekawy, tylko nauki bede miala ogrom - nie wiem jeszcze za bardzo kiedy ja sie tego wszystkiego bede uczyc... :(

Wlasnie zauwazylam, ze podczas weekendu kiedy wypadaja urodzinki Filipa - mam zjazd... :( W soboty mam "tylko" 11h, w niedziele juz faktycznie tylko 10...

catherinka, pięknie się nauczyłaś!! Brawa dla Ciebie! Gratuluję średniej, powinnaś dostać od męża jakieś stypendium :tak:

Ja dziś w lepszym nastroju, mimo funkcjonowania w domu bez kibelka :baffled: Śmiejemy się, że docenimy wucet i będziemy o niego dbać z należytą starannością, jak już będzie zamontowany :happy2:

Pan fachman ruszył z robotą. Wczoraj robił z synem, więc widać było (i jest) robotę, ufff
. Kładzie tynki, wczoraj wylał posadzkę samopoziomującą, więc cos widać. worki z materiałami topnieją w oczach :-( - ciągle dokupuje coś, bo mało, takie mamy krzywe ściany :confused: Nieraz też coś tam komentuje, ze tu strasznie dużo roboty i nie spodziewał się aż takich nierówności... No cóż, mówię, ja się na tym nie znam, żebym miała jakieś wyrzuty sumienia, że coś ukryłam przed nim.
Przed robotą przyszedł, widział, zgodził się i ma robić ;-)

Wczoraj przyszedł też do nas sąsiad, o którym Wam pisałam(ten od firmy remontowej). Poprosiłam go, żeby spojrzał okiem fachowca na to co się tu dzieje. Uspokoił mnie. Powiedział, że gdyby on to robił, to tez tak by to wyglądało. Mam czekać na końcowy efekt.... Tylko jakoś trudno mi się wyluzować, widząc warsztat pracy pana - ogólnie rzecz biorąc zostawia po sobie syf... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj cala klatka była biała, wszystkie klamki, których dotykał były białe - pal sześć te nasze, ale ogólnodostępne też :sorry2: Zbieram sie i dzis po skończonej pracy przejdę się i zobaczę w jakim stanie jest klatka schodowa....
To są szczegóły, ale strasznie mnie drażnią :-p

A dziś jeszcze idę do ginki. Wczoraj robiłam wyniki - pamiętacie smak glukozy? Fuuuuu, ale byłam dzielna :-D
No i zobaczę moją córkę na usg :-):-):-):-)

Kinia dobrze że pan ruszył z robotą bo już Cie wczoraj do mojej mamy żałowałam jaki to ci sie fachowiec trafił;-):-D, bo akurat mój brat teraz łazienki robi i zachwalał jakiego ma gościa super..
No i daj znac jak tam po USG
Mama dziś przyjechala z torcikiem dla Maksia, ja zrobiłam galaretki z owocami i bezy.. które mi w ogóle nie wyszły:-( ale trudno, ma wpasć tylko mój brat z rodzinką i chrzestną, teście nie mogą (jak zwykle) podobno wpadną w sobote, no ale na torta to sie juz nie załapią:-p
I ogólnie wszystko fajnie tylko z męzem nie gadam bo sie zawiodłam na nim baardzo...
i jeszcze mnie świeta nie cieszą bo cały piątek i sobote wielkanocną będzie w pracy, także nawet nie wiem, czy udami się wyjść z dziećmi do święcenia:-(

catherinka gratuluje średniej! no i awansu:tak:

Marlenka buziaki dla Łukaszka no i dla Ciebie:-)

No i jestem po wizycie. Niezbyt szczęśliwa wyszłam :confused:

Okazało sie, że mam miękką szyjkę, skraca mi się :-(

Mam się oszczędzać i leżeć :-( Dostałam jakieś leki rozkurczające i mam sie zgłosić za dwa tygodnie :-(

Ale córka jest córką - potwierdzone jeszcze raz :-D
nie pisałam wam wcześniej, ale ma o dwa tygodnie większą główkę w stosunku do wieku reszty ciałka :-p Ale jestem dobrej myśli, bo wszystko rośnie proporcjonalnie i pani doktor nie pozwoliła mi się tym przejmować ;-)

Catherinko-Wielkie brawa!!!!

Kinia- nie martw sie szyjka, oszczedzaj sie ile sie da- ja od 6 miesiaca mialam juz lekkie rozwarcie, a w 9 miesiacu to juz z 5 cm chodzilam i jednak dochodzilam...a niezbyt moglam sie oszczedzac.
Juz sie nie moge doczekac koncowego efektu waszego remontu- musisz nas zasypac zdjeciami!!!

reklama
Mamooli- ucaluj solenizanta od nas!!!
U nas byl tylko skromny obiadek w rodzinnym gronia bo impreza bedzie dopiero na Wegrzech- kurcze juz za 3 dni stad wyjezdzamy, jak ten czas tu szybko leci, gorzej jak czekam na przyjazd do Polski...Ale przynajmniej pospotykalam sie ze znajomymi, nawet sobie imprezke w sobote strzelilam..ahh stare dobre czasy mi sie przypomnialy...

Do góry