reklama
ivka76
Fanka BB :)
Lodówki nie zamierzam ruszać, mam whirpoola i jestem bardzo zadowolona :-)
Kaśka piszę do Ciebie na gadu, a Ty nic
Kaśka piszę do Ciebie na gadu, a Ty nic
ivka76
Fanka BB :)
Właściwie nie wiem na kiedy planuję - muszę najpierw meble zaprojektować :-) i sprzęty kupić.
my mamy kuchenkę i piekarnik gorenje, bo fajnie wyglądały ale nie polecam,bo mimo, że firma niezła z serwisem beznadziejnie (przynajmniej w Krakowie).
zmywarka- bosch
meble kuchenne- robiliśmy na zamówienie, tym razem lakierowane, bo większy wybór kolorów.na razie jest ok....
zmywarka- bosch
meble kuchenne- robiliśmy na zamówienie, tym razem lakierowane, bo większy wybór kolorów.na razie jest ok....
Kasianka - my też mamy mable na zamówienie, ale nie lakierowane - jednak zostalismy przy "tradycyjnych" brązach i beżach (kafelki)- tak wiec kuchnia jest ciepła - ożywiamy ją roletami (które już są zamontowane) i dodatkami (które dopiero się pojawią) :-)
zmywarkę też mamy Bosha, ale małą, i też dopiero sprawdzę ją w przyszłym miesiącu :-)
zmywarkę też mamy Bosha, ale małą, i też dopiero sprawdzę ją w przyszłym miesiącu :-)
reklama
koga
Mama Maksa i Julka
ivka - u nas Maks też zachwyca się domkiem - w swoim pokoju całuje zwięrzątka na fototapecie i przytula się do wykładziny, a dziś w salonie zobaczył nowe kanapy, które wczoraj składaliśmy i też się do nich przytulał i kazał nam siadać i zażyczył sobie jedzenia na nich śniadania
co do kuchni mam lakierowaną prawie białą z drewnianym blatem i jest b. fajna sprzęty: zmywarkę mastercooka - ale jeszcze nie wypróbowaliśmy, piekarnik raczej najzwyklejszy a płytę gazową Fagor - tego Fagora to polecam, w Pollsce nieznany a na zachodzie opanował rynki, teraz przejął mastercooka
co do kuchni mam lakierowaną prawie białą z drewnianym blatem i jest b. fajna sprzęty: zmywarkę mastercooka - ale jeszcze nie wypróbowaliśmy, piekarnik raczej najzwyklejszy a płytę gazową Fagor - tego Fagora to polecam, w Pollsce nieznany a na zachodzie opanował rynki, teraz przejął mastercooka