reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
maggusia ....przyjdzie przyjdzie .....no chyba że coś nabroiłaś;-)Ty czekasz na zajscie w ciaze a ja z utesknieniem na @
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Tereska - ja miałam tak samo jak Ty - wogóle nie wiedziałm kiedy dostane czy wogóle dostane okresu miałam półroczne przerwy , o owulacji to już nawet nie wspomnę - gin porobił mi badania hormonalne przepisał leki a później do wyregulowania dał luteinke bralam ją od lipca a w listopadzie bach i jest dzidziol - idz na konsultacje do innego lekarza zobaczysz co Ci powie bedzie dobrze
aqua1-23
Maggusia - no ciekawe czy kolejna mamusie marcowa będzie dwupakiem ;-) oczywiści mam nadzieje, że będzie po Twojej myśli
tereska trzymam kciuki za powodzenie tym bardziej, że sama staram się o rodzeństwo dla Maciusia:-)
aqua1-23 gartuluję fasolki i życzę spokojnej ciąży;-)
agawa ty już chyba niedługo bęsdziesz się "rozdwajać";-) więc trzymam kciuki żeby było szybko, lekko i przyjemnie na tyle na ile się da
a mi dzisiaj chyba na mózg padło i w ramach ostatków postanowiłam zabalować w ...............IKEA powien tylko tyle , że dobrze że pojechałam większym samochodem, a mąż mnie zapytał czy aby mamy za co żyć, czy może udało mi się wydać wszystko:-):-):-):-) achhhhhhhhhhhh ci mężczyźni........dobrze, że nie widział torby z SEPHORY;-);-);-)
aqua1-23 gartuluję fasolki i życzę spokojnej ciąży;-)
agawa ty już chyba niedługo bęsdziesz się "rozdwajać";-) więc trzymam kciuki żeby było szybko, lekko i przyjemnie na tyle na ile się da
a mi dzisiaj chyba na mózg padło i w ramach ostatków postanowiłam zabalować w ...............IKEA powien tylko tyle , że dobrze że pojechałam większym samochodem, a mąż mnie zapytał czy aby mamy za co żyć, czy może udało mi się wydać wszystko:-):-):-):-) achhhhhhhhhhhh ci mężczyźni........dobrze, że nie widział torby z SEPHORY;-);-);-)
K
KingaP
Gość
Na poczatku miałam przeokropne mdłości ale już przeszło , senność i otępienie mózgowe też - z dolegliwości z pierwszego trymestru zostało jeszcze rozchwianie emocjonalne o becnie jestem na etapie totalnej beznadziejności i jakiś dołek mnie złapał - naszczęście wiem, że to hormony i przejdzie
ale tak ogólenie czuje się dobrze maleństwo sobie rośnie a znim moj brzuchol który jest już dość okazały na oko 4/5 miesiąc no ale co zrobić....wygrzebałam z szafy ciążowe portki i łaże w nich
a jak u Ciebie? maluszek aktywny?
aqua, to ponoć z tymi brzuchami tak jest. Też miałam tkie wrazenie i... zmniejszał sie. Moja gin powiedziała, ze to sprawka jelit, a nie dziecka
A mój maluch- aktywny Daje o sobie ostro znać , fika i mam nieraz wrazenie, ze ociera się o mój brzuch od środka. Rafał w stałym kontakcie z potomkiem, Karola też uwielbia całować dzidzię, głaskać i ... aż się martwię co będzie po urodzeniu
W poniedziałek idziemy na usg i mam nadzieję dowiedzieć sie czy wszystko w porządku, i oczywiście jakiej płci jest dziecię
K
KingaP
Gość
no to wywołałam do odpowiedzi Ciebie aqua... Więc teraz asioczek... Jak się czujesz?
aqua1-23
mój gin też tak powiedział więc może nie zostane słonicą zbyt wcześnieaqua, to ponoć z tymi brzuchami tak jest. Też miałam tkie wrazenie i... zmniejszał sie. Moja gin powiedziała, ze to sprawka jelit, a nie dziecka
reklama
koga
Mama Maksa i Julka
teresko - mój Maks też szaleje za dziećmi, byłam z nim na zajęciach w przedszkolu i był zachwycony!!! dziećmi i zabawą:-)
no i trzymam kciuki
a skoro już brzuszkowe tematy - qurczaki chcę i mam milion obaw!!! - co to będzie???, jak damy radę???, a co jak się będziemy starać i nie będzie wychodzić???
a w tym miesiącu znów zapomniałam pigułki - mąż przyjął to z nieskrywaną radością
no i trzymam kciuki
a skoro już brzuszkowe tematy - qurczaki chcę i mam milion obaw!!! - co to będzie???, jak damy radę???, a co jak się będziemy starać i nie będzie wychodzić???
a w tym miesiącu znów zapomniałam pigułki - mąż przyjął to z nieskrywaną radością