reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Iwosz, jak do ikei, to dziś sie pakuje i przyjeżdżam :-D

Mam zamiar namówić Rafała na meble łazienkowe, więc chyba pociągiem nie zabralibyśmy się :baffled: Poza tym, ja juz lubię się wozić :-D

reklama
oj też bym sie do Ikei wybrała, ale musze najpierw kasy uzbierać...
a samopoczucie kiepskie u mnie, przeziebiona jestem
już na weselu siedziałam z zatkanym nosem i bolącym gardłem:-(
no ale nie tylko siedziałam;-) potańczyłam też i pospiewałam:-D

To fajnie, że mimo to pośpiewałaś i potańczyłaś :)

Ja się nie mogę od tygodnia wyleczyć, od wtorku mam antybiotyk, ale jakoś nie widzę, żeby działał... :(

Najgorsze, że Filip dziś rano wstał z katarem... a z drzemki tylko godzinnej obudził się z 37.5.... :(
Teściowa pojechała dziś do domu też chora....

TAaa Mamaoli, troje dzieci i ciągle jakieś imprezki:-D:-D:-D jak Ty to robisz wielka kobieto???
odkąd się urodziła giga nie tańczyłam:-:)-:)-( no chyba że w domu, no i najczęściej wtedy z balastem- mało rozkoszne:-D:-D

ależ ja mam dzisiaj dzień:-D wprost nie mogę uwierzyć:tak:
w pracy dostałam nowy komputer na biurko:-), za chwilę nowego laptopa:-) i jakby za mało było szczęścia , to dowiedziałam się, że dostanę nową komórkę:szok:................nie wiem co mam o tym myśleć ale dzień należy do tych bardziej udanych............i samych takich dni Wam wszystkim i sobie również życżę:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ależ ja mam dzisiaj dzień:-D wprost nie mogę uwierzyć:tak:
w pracy dostałam nowy komputer na biurko:-), za chwilę nowego laptopa:-) i jakby za mało było szczęścia , to dowiedziałam się, że dostanę nową komórkę:szok:................nie wiem co mam o tym myśleć ale dzień należy do tych bardziej udanych............i samych takich dni Wam wszystkim i sobie również życżę:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a ja dostałam 2 razy opieprz + muszę iść jutro do pracy

na poniedziałek zamawiam Twój dzień :) - nie będę pazerna komórki mogą mi nie dawać :)

aha i mam stłuczonego palca (zdenerwowany uczeń trzasnął drzwiami - za blisko stałam :( )

a poza praca - to chłopcy z przeziębienia w sumie wyszli za to Bartek ma ropne zapalenie spojówek ;(

Oj jak dawno ja juz tutaj nie pisałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:......ale cztam Was codziennie.....

no to ja też troszeczkę posmęcę .....Patryk przez ostatni tydzień był przeziebiony ..poszło mu na ucho ...no i nie obeszło sie bez antybiotyku (pierwszym):-:)-(....ale najwazniejsze ze mu przechodzi i w niedziele go juz odstawiamy :):tak:
A tak poza tym ....zrezygnowałam z pracy :baffled:..........muszę szukać nowej .....
W poniedziałek ide obczaić prywatne przedszkole bo chce Patryka wysłac na 1-2 dni .....bo bardzo brakuje mu dzieci ...no i ja tez juz z nim nie wytrzymuje......jest taki mega niedobry :wściekła/y::szok:
Ja tez mam jakies mega humorki ......hormony mi szaleją...od kilku miesiecy powinnam brac lekarstwa ale ich nie biore bo postanowiłam spróbować zajsc w ciążę ......co tez nie wychodzi :-:)-:)no:

reklama
Mamooli, czy je tu gdzieś nie pisałam, że Ty rozrywkowa babeczka jesteś? :blink: Fajnie, że się wybawiłaś, nawet mimo tych strat zdrowotnych :-D

fionka, no to wykosiłaś jakieś nagrody :-D:-D Super, jest czego pozazdrościć :happy:

Azik, przyczaj się na tego łobuza i też mu "niechcący" trzaśnij... Może język nadstawi :-D

Do góry