reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Koga, jak to jak? Po prostu dacie radę :-) Inni dają to Wy też! Zapominaj tych pigułek coraz częściej! ;-):-)

Zazdroszczę Wam tych starań... u mnie znowu kryzys... było dobrze 3 tygodnie...

reklama
catherinka - wiem, wiem, ... zawsze w końcu daje się radę:tak:

praca, zmęczenie, teściowa i ta pogoda nie sprzyjają nastrojom - ale trzymaj się

a tak w ogóle to co porabiasz przed kompem o tej porze:-D

Świętuję ćwierćwiecze grając na kurniku, pijąc herbatę i słuchając mp3 z komórki przez słuchawki i przy tym śpiewając po cichu, bo Filip śpi w drugim pokoju... a miała być taka fajna impreza... chyba nic mnie już nie czeka...:-(

Wczoraj kłótnia...masakryczna...
Dziś mąż poszedł na imprezę z okazji nagród rocznych...
Pomijam fakt, że ja nie dostałam... 2 osoby z mojego zespołu dostały, dwie nie, w tym ja, nieważna kasa... ale sam fakt, że przez to poczułam się porównana do laski, która pracuje fatalnie i koszmarnie nieefektywnie... buuuu... :-(

no to STO LAT CATHERINKA~!!!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! :-)

KOga - obawy bedą zawsze... A potem pomimo tych obaw wychodzi,że jest pięknie :-) POWODZENIA!!!

Catherinka - to może czas zminić pracę????? ja chyba zacznę tę ewentualnośc rozważać. i to może nawet na bank sie skuszę :):)

reklama
ODWAGI Kaska 76!!!:-)

ja byłam dziś z krzymkiem na lotnisku - odwoziłam z siostrą jej męża - poszliśmy z Krzymkiem na taras widokowy i chociaż wiało okrutnie to młody był zachwycony :-)

Do góry