reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

koga, właśnie sprawdziłam nasze parametry. My mamy 49dB i jest cicha.

Ważne jest tez podłączenie odpływu wody, bo my mamy chyba podłączony do syfonu w taki sposób, że jedynym hałasem jest wylewanie wody, ale to trwa chwilkę.
Ogólnie sama praca zmywarki jest cicha.

Kupiliśmy ją 10 miesięcy temu , jeszcze mamy jedną ratę, a w sklepach internetowych czytam, że to produkt przeterminowany :szok:

reklama
a ja mam jakoś doła.....

ferie się kończą i w poniedziałek muszę do pracy, a było już tak pięknie....:sorry2:

właśnie piję melisę - od rana mam tak fatalny humor i mało cierpliwości,że praktycznie albo się wydzieram albo nie mówię nic...:szok::baffled:

nie wiem jak u was, ale u nas wieje okrutnie - jak wracaliśmy dziś ze sklepu to nawet ciężko było prowadzić samochód :baffled:-

ech... mam nadzieję,że mi przejdzie

reklama
Do góry