reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

łączę się z tobą w bólu karolkaz, mnie wczoraj też dorwałą jakaś mega niemoc i złe samopoczucie, nie mogłam znaleźć przyczyny ale dzisiaj już wiem o co chodzi: poprostu złapałam jakiegoś cholernego wirusa i męczy mnie okropnie :wściekła/y:, a nie mogę zalec na kanapie, bo mam projekt do skończenia:-(, mam tylko nadzieję, że mi się Maciuś nie zarazi

reklama
karolkaz dobrze, ze już lepiej
Fionka tobie też zycze poprawy samopoczucia

Kinguś ja najbardziej rozrywkowa?? no co Ty! tak poza weselami tpo non top w domu siedze z dziećmi;-) no coż niestety w najbiższym czasie już sie zadne wyjście nie zapowiada
a moja teściowa mnie zaskakuje.. przed sylwestrem sama mi zaproponowała, ze mi kiecke uszyje i materiał sobie wybrałam, ona mi wróciła kase i uszyła... (przyda sie teraz na wesele) no a ostatnio szyła komuś taka brązową , fajną i jej mówiłam, ze kiedys sobie musze taką sprawić i żakiet do tego.. a ona wczoraj dzwoni i mi sie pyta jaki ten żakiet i czy dokładnie ten sam materiał kupić....

mamaoli ale dobra teściowa :) i faktycznie nikt tyle nie wychodzi na jakieś zabawy jak ty !!! :-):-):tak::tak::tak::tak: ciągle jakieś wesele ;-);-);-)
ja ostatnio super bawiłam się na sylwestra.... a wcześniej....hmmmm dłuuugo musiałabym się zastanawiać.

oj dziewczyny coś widzę, że mamy marcowe wiodą prym też w chorowaniu :-(
Życze nam wszystkim dużo zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!!!
Ja czekam na wizyte u okulisty ... tym razem prywatnie :-( 200 zł
jutro badania krwii czy ten cholerny lek niszczy mi nerki czy jednak moge go brać.
Średnio się czuję po tym leku, jestem bardzo śpiąca, rozdrażniona :(
Z dobrych wieści to kupiłam sobie samchodzik :) Stary, używany, zapożyczyłam się okropnie, ale jest!!! Bardzo się cieszę, wreszcie przestanę się prosić!!! Teraz tylko się odważyć i zacząć jeździć ;-) jechałam raz w nocy, ale się bałam, bo myślałam, że nic nie pamiętam, ale jednak dużo zostało ;-). Prawo jazdy robiłam jak byłam w ciąży z Miłkiem, egzamin zdałam na początku stycznia 2006 i potem zakończyłam swoją przygodę z prowadzeniem. Oj teraz na nowo się wdrożyć, może jakieś 2-3 jazdy doszkalające?

Kinia a tak zmieniając temat to napisz w jakiej firmie robiłaś netowe zakupy pralkowe i czy polecasz tę firmę?

a my wszystkich sprzętów w związku z budową szukamy na Ceneo - porównanie cen, sklepy internetowe, perfumy, agd, rtv, komputery

kupiliśmy już tak zlewozmywak, baterii zamierzamy kupić kuchenkę i zmywarkę

a co do zmywarki - do dziewczyn, które mają - czy 49 decybeli to będzie cicha czy nie
nie wiem czy wydać 1.500 na bardzo zachwalenego mastrecooca - 45 decybeli

czy 1.000 na Siemensa - 49 decybeli
a nigdy zmywarki nie miałam więc nie wiem ??????

hmm,widzialam ze bym niedawno temat pralek poruszany tutaj
wlasnei my jestesmy na etapie zbierania na pralke bo w mieszkaniu ktore chcemy wynajac jej nie bedzie :-( i teraz trzeba cos kombinowac na raty, bo za gotowke to nigdy nie uda sie kupic

reklama
Do góry