łączę się z tobą w bólu karolkaz, mnie wczoraj też dorwałą jakaś mega niemoc i złe samopoczucie, nie mogłam znaleźć przyczyny ale dzisiaj już wiem o co chodzi: poprostu złapałam jakiegoś cholernego wirusa i męczy mnie okropnie , a nie mogę zalec na kanapie, bo mam projekt do skończenia:-(, mam tylko nadzieję, że mi się Maciuś nie zarazi
reklama
M
mamaoli
Gość
karolkaz dobrze, ze już lepiej
Fionka tobie też zycze poprawy samopoczucia
Kinguś ja najbardziej rozrywkowa?? no co Ty! tak poza weselami tpo non top w domu siedze z dziećmi;-) no coż niestety w najbiższym czasie już sie zadne wyjście nie zapowiada
a moja teściowa mnie zaskakuje.. przed sylwestrem sama mi zaproponowała, ze mi kiecke uszyje i materiał sobie wybrałam, ona mi wróciła kase i uszyła... (przyda sie teraz na wesele) no a ostatnio szyła komuś taka brązową , fajną i jej mówiłam, ze kiedys sobie musze taką sprawić i żakiet do tego.. a ona wczoraj dzwoni i mi sie pyta jaki ten żakiet i czy dokładnie ten sam materiał kupić....
Fionka tobie też zycze poprawy samopoczucia
Kinguś ja najbardziej rozrywkowa?? no co Ty! tak poza weselami tpo non top w domu siedze z dziećmi;-) no coż niestety w najbiższym czasie już sie zadne wyjście nie zapowiada
a moja teściowa mnie zaskakuje.. przed sylwestrem sama mi zaproponowała, ze mi kiecke uszyje i materiał sobie wybrałam, ona mi wróciła kase i uszyła... (przyda sie teraz na wesele) no a ostatnio szyła komuś taka brązową , fajną i jej mówiłam, ze kiedys sobie musze taką sprawić i żakiet do tego.. a ona wczoraj dzwoni i mi sie pyta jaki ten żakiet i czy dokładnie ten sam materiał kupić....
mamaoli ale dobra teściowa i faktycznie nikt tyle nie wychodzi na jakieś zabawy jak ty !!! :-):-) ciągle jakieś wesele ;-);-);-)
ja ostatnio super bawiłam się na sylwestra.... a wcześniej....hmmmm dłuuugo musiałabym się zastanawiać.
oj dziewczyny coś widzę, że mamy marcowe wiodą prym też w chorowaniu :-(
Życze nam wszystkim dużo zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!!!
Ja czekam na wizyte u okulisty ... tym razem prywatnie :-( 200 zł
jutro badania krwii czy ten cholerny lek niszczy mi nerki czy jednak moge go brać.
Średnio się czuję po tym leku, jestem bardzo śpiąca, rozdrażniona
Z dobrych wieści to kupiłam sobie samchodzik Stary, używany, zapożyczyłam się okropnie, ale jest!!! Bardzo się cieszę, wreszcie przestanę się prosić!!! Teraz tylko się odważyć i zacząć jeździć ;-) jechałam raz w nocy, ale się bałam, bo myślałam, że nic nie pamiętam, ale jednak dużo zostało ;-). Prawo jazdy robiłam jak byłam w ciąży z Miłkiem, egzamin zdałam na początku stycznia 2006 i potem zakończyłam swoją przygodę z prowadzeniem. Oj teraz na nowo się wdrożyć, może jakieś 2-3 jazdy doszkalające?
Kinia a tak zmieniając temat to napisz w jakiej firmie robiłaś netowe zakupy pralkowe i czy polecasz tę firmę?
ja ostatnio super bawiłam się na sylwestra.... a wcześniej....hmmmm dłuuugo musiałabym się zastanawiać.
oj dziewczyny coś widzę, że mamy marcowe wiodą prym też w chorowaniu :-(
Życze nam wszystkim dużo zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!!!
Ja czekam na wizyte u okulisty ... tym razem prywatnie :-( 200 zł
jutro badania krwii czy ten cholerny lek niszczy mi nerki czy jednak moge go brać.
Średnio się czuję po tym leku, jestem bardzo śpiąca, rozdrażniona
Z dobrych wieści to kupiłam sobie samchodzik Stary, używany, zapożyczyłam się okropnie, ale jest!!! Bardzo się cieszę, wreszcie przestanę się prosić!!! Teraz tylko się odważyć i zacząć jeździć ;-) jechałam raz w nocy, ale się bałam, bo myślałam, że nic nie pamiętam, ale jednak dużo zostało ;-). Prawo jazdy robiłam jak byłam w ciąży z Miłkiem, egzamin zdałam na początku stycznia 2006 i potem zakończyłam swoją przygodę z prowadzeniem. Oj teraz na nowo się wdrożyć, może jakieś 2-3 jazdy doszkalające?
Kinia a tak zmieniając temat to napisz w jakiej firmie robiłaś netowe zakupy pralkowe i czy polecasz tę firmę?
koga
Mama Maksa i Julka
a my wszystkich sprzętów w związku z budową szukamy na Ceneo - porównanie cen, sklepy internetowe, perfumy, agd, rtv, komputery
kupiliśmy już tak zlewozmywak, baterii zamierzamy kupić kuchenkę i zmywarkę
a co do zmywarki - do dziewczyn, które mają - czy 49 decybeli to będzie cicha czy nie
nie wiem czy wydać 1.500 na bardzo zachwalenego mastrecooca - 45 decybeli
czy 1.000 na Siemensa - 49 decybeli
a nigdy zmywarki nie miałam więc nie wiem ??????
kupiliśmy już tak zlewozmywak, baterii zamierzamy kupić kuchenkę i zmywarkę
a co do zmywarki - do dziewczyn, które mają - czy 49 decybeli to będzie cicha czy nie
nie wiem czy wydać 1.500 na bardzo zachwalenego mastrecooca - 45 decybeli
czy 1.000 na Siemensa - 49 decybeli
a nigdy zmywarki nie miałam więc nie wiem ??????
magdalenaB
marcowa mama 06'
hmm,widzialam ze bym niedawno temat pralek poruszany tutaj
wlasnei my jestesmy na etapie zbierania na pralke bo w mieszkaniu ktore chcemy wynajac jej nie bedzie :-( i teraz trzeba cos kombinowac na raty, bo za gotowke to nigdy nie uda sie kupic
wlasnei my jestesmy na etapie zbierania na pralke bo w mieszkaniu ktore chcemy wynajac jej nie bedzie :-( i teraz trzeba cos kombinowac na raty, bo za gotowke to nigdy nie uda sie kupic
magdalenaB
marcowa mama 06'
heh, no witam :-) a troche opisalam na watku glownym, teraz nadrabiam zaleglosci zdjeciowe ;-)
reklama