reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
doczytałam się :(

70 % ale za okres pobytu w szpitalu, poszpitalne już 80%

dobrze że mam ubezpieczenie za pobyt w szpitalu

kurcze nieciekawie przedstawia sie moja najbliższa pensja :(

A ja tak zafascynowana tematem postępów tych i owych :-D zapomniałam wam się pochwalić, że znaleźliśmy kupca na nasz samochód.
Druga, smutniejsza rzecz jest w tym, że nowego jeszcze nie mamy, ale się szuka u Niemców... (ciekawostka: Niemcy nauczyli się cofać liczniki w autach :szok:)

I jesteśmy tez na etapie poszukiwania fachowca do remontu łazienki. Chyba trzeba się przekwalifikować i zarabiać. Słuchajcie (czytajcie :-)) za naszą 2m x 2m ) żądają sobie koło 4 tysięcy :baffled: Toż to rozbój w biały dzień

też myślałam o tym by chłopaków jak najszybciej wyszkolić np na hydraulików albo elektryków samochodowych

nie dość że biorą kupę kasy to i terminy są niesamowite

za wymianę 3 rur chcą u mnie 1000 zł czyste szaleństwo

i żebym chociaż miała gwarancje dobrej roboty

gratuluję kupca na autko - oby szybko sie znaleźli

czego chcesz od Niemców lepszych nauczycieli w tym fachu po sąsiedzku mieć nie mogli :p

reklama
Do góry