reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Fakt, wyprzedaże teraz naprawdę trafiają sie fajne. My wczoraj zaszaleliśmy w Ikei i kupiliśmy baaardzo okazyjnie sofę, fotel i stoliczek :) Więc od razu mam super humorek :)

a moj szanowny malzonek chyba za tydzien w sumie za pare dni najprawdopodobniej wyjedzie do szkocji.... takiego obroyu spraw sie nie spodziewalam :baffled: i nie wiem czy jestem na to "gotowa" ..... ale moze co ma byc to bedzie i co nas nie zabije to wzmocni - przeciez nie mozemy sie ostatnio dogadac patrzec na siebie....

no właśnie -wyprzedaże... byłam wczoraj w h&m i przecenili spodnie w rozmiarze 42-44 itd. :-) nic na mnie; poza tym Piotrek obkupił się wczoraj w garnitury - wydał pół pensji no i sklepy muszę omijać szerokim łukiem :no: - z tych jego garniturów to się cieszę, bo rozmawialiśmy już o tym wcześniej i wiem,że są potrzebne...
ale w związku z tym,że
a)Piotrek kupił garniaki
b)Krzymek w końcu otrzymał buty zimowe
c)wykańczamy chatkę

mogę tylko westchnąć... i omijać sklepy :-D:-pale co się odwlecze itd....;-):-D

Kaśka76 - co to za dramatyczny opis na gg?

Fakt, wyprzedaże teraz naprawdę trafiają sie fajne. My wczoraj zaszaleliśmy w Ikei i kupiliśmy baaardzo okazyjnie sofę, fotel i stoliczek :) Więc od razu mam super humorek :)

mówisz?? - to może przecenili też "nasz" stół do kuchni i wnętrze szafy ?? ;-):-D
wybiorę się do nich w najbliższym czasie :-)

Kasiulla - ale to co?? - tak nagle, znikąd taka decyzja??

juz kiedys myslal o tym a teraz zadzwonil przyjaciel
a ze jest tak jak jest miedzy nami...
mamy dzis porozmawiac w sumie juz nie wiem , moze dobrze nam to zrobi :baffled: albo wrecz odwrotnie pokaza uswiadomi nam jak jest nam dobrze bez siebie :-(

:-(wlasnie dowiedzialam sie ze kolezanka ktora ma tez synka w wieku naszych maluchow jutro ma zabieg lyzeczkowania... byla w 14 tyg ciazy od kilku dni plamila, podobno dziecko przestalo sie rozwijac :-:)-( a dopiero zamrl jej tata w strasznych okolicznosciach.....

Kasiula przykro mi bardzo. Mam nadzieje ze nowy rok przyniesie cos dobrego.

A ja dzis do godziny 7:30- 9 rano: przewinelam i ubralam dzieci, nakarmilam i jedno i drugie, sama zjadlam sniadanie, nastawilam zupe, pozmywalam gary z wczoraj bo wieczorem mi sie nie chcialo, odkurzylam mieszkanie, starlam kurze, wypilam kawe:-D

Musze sie tez wybrac na zakupy bo moje biustonosze do karmienia wygladaja tragicznie od ciaglego prania. Musze sobie kupic z 2 nowe, jakies ladne rozmiar D:szok:hehe.

Iwosz masz jakies przeczucia co do plci maluszka?

Mojemy malzowi wczoraj wlepili dyzur w Sylwestra i bede sama w domu:sad: w Sylwestra.Smutno mi bardzo, no ale co zrobic.

a bo mnie faceci wkurw............... na maksa. jakie głupie to to to szok. szkoda że on nie myśli o wyjeździe i lepszym zarobkowaniu.

A ja dzis do godziny 7:30- 9 rano: przewinelam i ubralam dzieci, nakarmilam i jedno i drugie, sama zjadlam sniadanie, nastawilam zupe, pozmywalam gary z wczoraj bo wieczorem mi sie nie chcialo, odkurzylam mieszkanie, starlam kurze, wypilam kawe:-D

Mojemy malzowi wczoraj wlepili dyzur w Sylwestra i bede sama w domu:sad: w Sylwestra.Smutno mi bardzo, no ale co zrobic.

KATI to ty przy dwojce dzieciaczków bardziej obrotna:-):tak:;-) niz ja przy Patryku :zawstydzona/y:......a co do sylwestra to ja tez bede w w pracy:wściekła/y::wściekła/y: ...............och co poradzic ...w swieta tez byłam :-:)-(

KatiNJ całuski dla dzieciaczków:-);-)

reklama
Do góry