reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
iwosz! - super uczucie! no i zagrzewaj mnie koleżanko do walki:tak:

osinko - na szczęście się odezwałaś w końcu! zdrowiej szybko:-)

a w ogóle to dobranoc i pewnie do zobaczenia w nowym roku,
skończyłam właśnie robotę i padam

a inkaa to nie wiem co się tak szwęda po BB po nocy :-p:shocked2::-D:-D:-D

Gratuacje dziewczyny.

U mnie plan dzieci wykonany:-) Kopniaczki Patryka pamietam,za to Julia bardziej pamietam za to jak mnie walila po pecherzu i szyjce:-) i tego ze juz nie wrabialam z tym wielkiem brzuchem w upaly, nie moglam doczekac sie porodu. A teraz kurcze jakos tak zal tego brzuszka...kopniaczkow. Ech zrozum tu babe:-) To chyba najpiekniejsza chwila w zyciu kiedy klada na brzuchu taka malutka istotke.

Koga do dziela, z dwojka naprawde nie jest tak strasznie jak sobie wyobrazalam.

Aqua a łapiesz się na sierpień czy wrzesień ? - oczywiście gratulacje !!
Nam w sumie prezent to już Mikołaj przyniósł. Jesteśmy już po USG na którym serduszko ładnie biło.
Po świętach objedzeni i z przesytem teściowej ale szczęśliwi. Teraz jeszcze kilka dni urlopu w domku.

asioczek - wg moich wyliczeń wychodzi mi 1 - 2 wrzesień - znów przełom miesięcy i nie wiem pod który wątek mam się podłączyć - Kuba miał być w marcu a urodził się 28 lutego więc ...:confused:

też chciałabym być już po usg i widzieć ,że jest wporządku

trzymaj się cieplutko

Dziewczyny dziękuje za gratulacje ale cały czas czekam na potwierdzenie lekarskie a to dopiero po nowym roku nie chce zapeszać- ale wierze i czuje , że jest fasolinka

Koga - jak takie myli chodzą ci po głowie to tylko patrzeć jak pojawi się jakaś wpadeczka

u mnie z kuzyką też prawo serii Klaudia, Kuba , Olek no i teraz zobaczymy co u nas różnica wychodzi średnio 9 m-cy - czyli jest to zaraźliwe :-D albo dopiero teraz doleciały do mnie te zarazki ze Szczecina od Kingi :tak::-D

Ja tez juz nabieram ochote na drugiego malucha czytajac bb...
Ahh nawet w mojej rodzinie w maju pojawi sie dzieciatko-zona kuzyna jest w 4 misiacu ciazy-przynajmniej Jas nie bedzie juz jedynym dzieciatkiem-bo u nas straaaasznie cienko z rozmnazaniem...wiekszosc rodziny to jedynacy i jeszcze przeciwnicy posiadania dzieci

Iwosz zazdroszcze tego kopania to najcudowniejsze co moze byc, wlasnie te kopniaki sie pamieta do konca zycia

osinka wracaj do zdrowka jak najszybciej, pakuj sie i nie zapomnij o nas jak juz wyjedziesz a teraz to postaraj sie choc czasem wpasc tak jak ja na BB :-D:-D:-D

Mama oli dzieciaki sa boskie nie ma co:-D:-D:-D usmialam sie do łez

no proszę ... jak to się szybko zapomniało kopniaki w wątrobę, w pęcherz itd...;-)ale aby nie zniechęcać Kogi potwierdzę,że te malutkie motylki i pękające banieczki w brzuchu są bardzo przyjemne :-D

Witajcie dziewczyny!

Ciesze się, że u was wszystko w najlepszym porządku :tak:

Iwosz, gratuluje bąbelkowania i motylkowania :tak: Ja od 6 grudnia też je mam ;-) I małe już tak się rozochociło, że w dzień przed wigilią dało się poczuć tatusiowi :-) Nie będę Wam tu opisywać reakcji Rafała, możecie domyślić się, jaki dumny chodzi :happy2:
Chyba teraz tak na serio zaczynam czuć się w ciąży :-D:-D:-D

Do tego namiętnie poszukuję sobie jakiś fajnych spodni ciążowych i uparłam sie na allegro, bo ostatnio odważyłam sie kupić dwie rzeczy i jedna dziś dotarła, jest ok :cool2:

Dziś też sfinalizowaliśmy nasze przenoszenie kredtu do innego banku i ciesze się, bo mamy w nim dobre warunki i kamień z serca nam spadł że wszystko się udało :happy2:

Serdecznie Was ściskam na ten koniec dnia (a może początek soboty? :) )

reklama
Do góry