reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kasiula - wyprowadzajcie się, zawsze co sami to sami...
Aqua - rozumiem cie - wczoraj weszłam do naszego mieszkania a tam nowe pęknięcia na suficie - mam wrażenie,że nigdy się nie przeprowadzimy... kasy na wynajęcie ekipy, która zrobi nam wykończenie w krótkim terminie, brak i wszystko się tak ślimaczy...nie mam cierpliwości już....

i jeszcze jakąś deprechę podłapałam....

reklama
Iwosz - nie łam się !!!!
przesyłam Ci garść moich pozytywnych fluidów budowlanych - ekipa dzisiaj przyjechała - to sukces
-naobiecywła mi znów - ja sobie porobiłam piękne wizje - które oczywiście są mało realne -

i troche jestem podładowała pozytywnie więc aktualnie mam się czym podzielić - więc dziele się z Tobą
- bo z pewnością fachowcy jutro coś wymodza i przestanie być tak kolorowo

- Wy naprawde jesteście dużo dalej od nas i naprawde podziwiam Twoją cierpliwość - macie bliżej niż dalej

Kasiula - wyprowadzajcie się, zawsze co sami to sami...
Aqua - rozumiem cie - wczoraj weszłam do naszego mieszkania a tam nowe pęknięcia na suficie - mam wrażenie,że nigdy się nie przeprowadzimy... kasy na wynajęcie ekipy, która zrobi nam wykończenie w krótkim terminie, brak i wszystko się tak ślimaczy...nie mam cierpliwości już....

i jeszcze jakąś deprechę podłapałam....

oczom nie wierzę!! Iwosz, co Ty tu wypisujesz? To kiedy my do Was przyjedziemy? Po chrzcinach Bąka? :confused:

Wybrałam się wczoraj na krótki spacerek z Łukaszkiem, pod koniec zaczęło wiać i wieczorem pojawił się katarek. :no: Mam nadzieję, że to przejściowe. Smaruję mu pod noskiem maścią majerankową, a na noc stópki olejkiem kamforowym.
Wolałabym, żeby był mróz, a nie taka niby jesień niby zima, bleee

Marlneka zgadzam sie albo zima albo jesien a u nas cala zima taka ni to mroz ni snieg jesienna zima :dry:
dzieki za rady dziewczynki jeszcze wchodzi jedna opcja w gre jak bedziemy teraz na urlopie w pl maz ma sie rozejrzec na rynku pracy i jesli uzna ze mozemy worcic nie bedziemy tutaj inwestowa w mieszkanie tylko jeszcze conajmniej rok sie przemeczymy i na maksiorka bedziemy odkladac na mieszkanie? dom? w pl
ciezka decyzja :confused::baffled:

Wlasnie wrocilismy od lekarza- Jas znowu chory- zreszta cala nasza trojka chora-Maly ma zapalenie gardla-kurcze czy to sie nigdy nie skonczy??? Chyba wrocimy szybciej do Polski bo tam przynajmniej chlodniej i wymraza te bakterie a tu non stop cos sie lapie.

reklama
Do góry