reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

U nas niby nic wielkiego ale Maks ma ciągle katarek, Kamila kicha co jakiś czas a Ola pokaszliwała w nocy no i w końcu nie poszła do przedszkola... ale to ponad moje siły jak jest cała trójka to idzie zwariowac, Maks z Olą non stop się kłócą, wydzierają, wyrywają sobie różne rzeczy (Maks np. Oli włosy...) Jutro już ją wysyłam, przynajmniej poł dnia będzie spokojnie:dry:

reklama
Ja na jakiś czas znikam :sad: Jutro kładę się do szpitala na zabieg usuwania migdałków.

Będą mi to robić w znieczuleniu ogólnym, więc tak prędko raczej do domu nie wrócę. Trzymajcie za mnie kciuki - żeby było z jak najmniejszym bólem po zabiegu i bez powikłań.

Buziaczki dla Was wszystkich!

Ivka trzymaj się wycięcie migdałków też przeszłam, sam zabieg to pikuś, najgorsze są pierwsze dni po zabiegu - pamiętam jak się zastanawiałam czy ślinę już połknąć czy może jeszcze chwilę poczekać.

Kinga ja ostatnio kupiłam ten specyfik.....fuuuuuj ależ on okropny w smaku:baffled:
Chorowitkom zdrówka życzymy:tak:
Lolcia-a mi nawet tymianek i podbial smakuje, za to nienawidze Mucoanginu, neoanginu itp. Niestety tu nie ma tymianku i podbialu-lecze sie coldrexem i mlekiem z miodem i czosnkiem

Ivka, trzymaj się!!!

Ja polecam na gardełko do ssanie "Gardlox" - tani, smaczny i skuteczny :) Potwierdzone przez mnie i kilku moich znajomych :)

Ivka- trzymaj sie dzielnie ...:tak::-D:-)trzymam kciukasy aby wszystko sie udało i abys szybciutko do domku i do swoich facetów wróciła

Ja na gardło polecam Aflofarmu środek o wdzięcznej nazwie: 'Na gardło" ..rewelacja działa sutecznie przy tym nie wysusza sluzówki ..i nie drogi...a poniewaz ja mam non stop prawie niezyt gardła z racji moich problemów z gardłem i mega "jazzowego " głosu wiec tych specyfików wypróbowałam bardzo duzo ...ale ten srodek jest bardzo suteczny...ja to nawet w lecie nosze szaliki z cienkich taknin ...mam tak wrazliwe gardło

reklama
udalo mi sie :-):tak:
mam wyznaczone zabiegi fizykoterapeutyczne szczerze nie wiem jak to zrobilam :-) narazie na kostke pozniej kolana
mam chodzic na krioterapie (jak ja nie lubie zimna brrr), diadynamik, pole magnetyczne, masaz wirowy (;-)) i cos jeszcze
dostalam rowniez wniosek na orteze na kostke refundowana w 70 % - ale i tak 150 zl trzeba zaplacic
w srode do ortopedy z kolanami i zobaczymy co dalej....

Ivka wszystko bedzie dobrze nic sie nie martw :-):tak::-)

Do góry