reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Też słyszałam o tym kremie, ale cena mnie odstraszyła, zwłaszcza, że w mojej łazience 3 kremy do stóp stoją i chcę je wykorzystać.

I też codziennie(lub co drugi dzień) lecę tarka po pietach, codziennie smaruję je kremem i efekty są :tak:

Z tą ceną to znów bez przesady, w rossmanie był za 16,90, a w aptece za 19,90 - jest bardzo wydajny.

reklama
Nawet gdyby kosztował 10 zł, to najpierw trzeba wykorzystać to co się ma :-D. Ja niestety muszę się uczyć, żeby się ograniczać w takich zakupach :tak:

Antos ma niestety zapalenie gardła ..dostał Augmentin ..jestem wkurzona ...najgorsze że wiem że tej infekcji można było uniknąc :no::no::no:wystarczyło ..aby tesciowie powiedzieli że są chorzy..kur...:angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kaśka Kaśka Ty aparatko...fajnie masz urlopik hehehe :tak::-D:-):-)tam gdzie jedziesz bedzie tyle fajnych sklepików ...i bedziesz szalała:tak::-D:-):-) i pewnie fajności wybierzesz dla Synka

Kinia- to ja mam taką słabośc do balsamów do ciała kupuje je w tonach ...jednego nie skończe i kupuje następny i następny ..ale najwieksza słabośc to błyszczyki do ust ..ciagle kupuje nowy ..czasami bije się po łapach ...ale nie umiem sie opamietac:-:)tak:;-):cool2::cool2:

Udanego szalenstwa na zakupach:-) Ale ja Ci zazdroszcze:-) choc moze i ja wybiore sie na wyprzedaze do Londka w jakis weekendzik w styczniu:-)

Szczesliwego lotu i oby Titek nie cierpial przez roznice cisniena, buzaiczki:tak:

kaśka szczęśliwej podróży

kasiulla oj wspołczuje tych problemów z kolanami...

Karolka Maks wczoraj też dostał Augmentin,(a kilka dni temu skończyła brać Kamilka) bo pare razy wołal: mama ucho boli i maruda był straszny ale gorączki nie miał i nie wykupiłiśmy tego antybiotyku, bo dziś już nic mu nie jest, kropelki tylko do uszu mu dałam, za to Ola w nocy budziła sie pare razy z płaczem , że uszko ja boli:-( Miała dziś jechać z przedszkolem do teatru na "Kopciuszka" no i została w domu..

reklama
Karolka, skąd ja to znam??? Moja teściowa też tak bardzo tęskni za Karolą, że nigdy nas nie uprzedzi, że jakaś choroba w domu. My z każdą wizytą się zapowiadamy. Kiedyś jak zobaczyłam tonę lekarstw na stole w kuchni i zapytałam kto chory, a teściowa na to, ze siostra Rafała, ja spakowałam Karole i powiedziałam, ze na nas czas... R. w szoku, poszedł ze mną, mimo, że powiedziałam, żeby posiedział u nich, a my sobie wrócimy do domu. Ależ byłą obraza! Ale mi to wisi. Na drugi raz poinformują, że coś się dzieje, ktoś kicha czy prycha :confused:

Kurcze, taka mała Kama, a tak poraziła swoje rodzeństwo ;-) Mamooli, buziaki dla całej trójeczki. Oby szybko przeszło:tak:

Kaśka, a Ty jak chcesz to nie wracaj, tylko sie do nas odzywaj!!!:happy2:

Do góry