reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
No i właśnie, miałam napisać i zapomniałam, ode mnie też uściski Karolka
[*]
[*]
Karolka, bardzo mi przykro:-(
Marlenka, bądź dzielna i się nie daj
A u nas choróbsk ciąg dalszy niestety. Kazik dwa dni pochodził do przedszkola po ostatniej dwutygodniowej przerwie i znowu coś załapał. A dokładnie wirusowe zapalenie krtani. Kilka nocy miał takich, że myślałam ,że zaraz się udusi, wreszcie dostał encorton od lekarza. No i Zosi oczywiście też nie mogło ominąć. Tyle,że u niej zaczęło się od kilkudniowej gorączki, bez innych objawów, więc zaczęłam schizować( bo po tych przejściach z gorączkami u Zosi, najbardziej właśnie boję się takich gorączek). No ale wreszcie się rozwinęło, no i teraz kaszle jak nie wiem. I straszną wysypkę ma na pipeczce, nie odparzenie, tylko właśnie wysypka i nie mam pojęcia co to za syf.
Więc pewnie czeka nas jutro kolejna wizyta u lekarza( a dopiero co wczoraj byliśmy).
Marlenka, bądź dzielna i się nie daj
A u nas choróbsk ciąg dalszy niestety. Kazik dwa dni pochodził do przedszkola po ostatniej dwutygodniowej przerwie i znowu coś załapał. A dokładnie wirusowe zapalenie krtani. Kilka nocy miał takich, że myślałam ,że zaraz się udusi, wreszcie dostał encorton od lekarza. No i Zosi oczywiście też nie mogło ominąć. Tyle,że u niej zaczęło się od kilkudniowej gorączki, bez innych objawów, więc zaczęłam schizować( bo po tych przejściach z gorączkami u Zosi, najbardziej właśnie boję się takich gorączek). No ale wreszcie się rozwinęło, no i teraz kaszle jak nie wiem. I straszną wysypkę ma na pipeczce, nie odparzenie, tylko właśnie wysypka i nie mam pojęcia co to za syf.
Więc pewnie czeka nas jutro kolejna wizyta u lekarza( a dopiero co wczoraj byliśmy).
K
KingaP
Gość
pomóżcie ciężarnej
tu poproszę, bo to wpływa na moje sampooczucie
Chcę śledzia w occie! Już dawno, ale dziś z jeszcze większą intensywnością
zjadłabym jakąś sałatkę, tylko nie mogę znaleźć odpowiedniego przepisu, bo im dłużej je czytam, tym bardziej mi ślina leci Chyba zwariuję
Może któraś z Was ma jakiś dobry przepis?
(nie lubię groszku konserwowego )
Z góry ogromne dzięki...
tu poproszę, bo to wpływa na moje sampooczucie
Chcę śledzia w occie! Już dawno, ale dziś z jeszcze większą intensywnością
zjadłabym jakąś sałatkę, tylko nie mogę znaleźć odpowiedniego przepisu, bo im dłużej je czytam, tym bardziej mi ślina leci Chyba zwariuję
Może któraś z Was ma jakiś dobry przepis?
(nie lubię groszku konserwowego )
Z góry ogromne dzięki...
K
KingaP
Gość
co do wyjazdu to urlopu nie mam jeszcze podpisanego, ale Piotrek częsciowo spakowany, Krzysiek też, a ja w ogóle.
a co Ty tam Kaśka będziesz brała? Kasę weź, wszystko na miejscu kupisz
K
KingaP
Gość
nieee! w occie
reklama