reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Marlenka- ja nie rozumiem tych sąsiadów..przeciez dziecko to nie lalka ...i czasami płacze..kurcze czemu ludzie nie reagują jak dzieciom naprawde dzieje się krzywda

Kaśka - fajnie że jedziesz

reklama
karolka:-(
co do palenia, mimo,że od czasu popalam(ostatnio żadko ,ale jednak) to nienawidzę palenia w domu, a przy dziecku to już wogóle bez komentarza:wściekła/y:

Karolka, bardzo mi przykro:-(

Marlenka, bądź dzielna i się nie daj:tak:

A u nas choróbsk ciąg dalszy niestety. Kazik dwa dni pochodził do przedszkola po ostatniej dwutygodniowej przerwie i znowu coś załapał. A dokładnie wirusowe zapalenie krtani. Kilka nocy miał takich, że myślałam ,że zaraz się udusi, wreszcie dostał encorton od lekarza. No i Zosi oczywiście też nie mogło ominąć. Tyle,że u niej zaczęło się od kilkudniowej gorączki, bez innych objawów, więc zaczęłam schizować( bo po tych przejściach z gorączkami u Zosi, najbardziej właśnie boję się takich gorączek). No ale wreszcie się rozwinęło, no i teraz kaszle jak nie wiem. I straszną wysypkę ma na pipeczce, nie odparzenie, tylko właśnie wysypka i nie mam pojęcia co to za syf:szok:.
Więc pewnie czeka nas jutro kolejna wizyta u lekarza( a dopiero co wczoraj byliśmy).

Karolka - buziaki

co do wyjazdu to urlopu nie mam jeszcze podpisanego, ale Piotrek częsciowo spakowany, Krzysiek też, a ja w ogóle.

pomóżcie ciężarnej :-D:-D:-D

tu poproszę, bo to wpływa na moje sampooczucie :baffled:

Chcę śledzia w occie! Już dawno, ale dziś z jeszcze większą intensywnością :-D

zjadłabym jakąś sałatkę, tylko nie mogę znaleźć odpowiedniego przepisu, bo im dłużej je czytam, tym bardziej mi ślina leci :happy2: Chyba zwariuję :-D

Może któraś z Was ma jakiś dobry przepis?

(nie lubię groszku konserwowego :baffled:)

Z góry ogromne dzięki... :cool:

reklama
to nie znam :baffled:

może zjedz ogórka konserwowanego tak na szybko a jutro pędź do sklepu po śledzie? chyba że ogórek tylko cię rozzłości i Rafał będzie gnał do nocnego...;-)

Do góry