reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie mamusiu ?

Hej kobietki!!!!:-):-):-)

A ja chcialam zapytac czy sa takie co im jeszcze nie rosnie brzucho??? Bo ja sie juz martwie, moja sis i kolezanki w tym czasie juz mialy, a u mnie nic normalnie chodze w swoich wszystkich starych spodniach.

ajako - spoko... ja tez jeszcze w normalbych spodniach chodzę:tak: ciaśniejsze są trochę- to fakt, ale bez problemu sie dopinam...

reklama
ajako - spoko... ja tez jeszcze w normalbych spodniach chodzę:tak: ciaśniejsze są trochę- to fakt, ale bez problemu sie dopinam...

No prosze, prosze i to przy drugim dziecku, alez Ty musisz byc laska EWA!!!!:-):-)
Ale to git, dzieki, pocieszylas mnie jak zawsze!!!!

ps;a co sie stalo z watkiem nasze fotki?? bo cos mi nie dziala??

Ajako, mi w pierwszej ciązy dopiero w 5 m-cu zaczął się pojawiać wieczorami, a w 6 dopiero przeszłam na ciążowe ubrania, także luz. A mój normalny rozmiar to 42 więc nie jakoś mało. A teraz już mi powoli wychodzi wieczorem, ale cały czas w granicach normalnych spodni, myślę że jeszcze miesiąc zanim zmienię na ciążowe :tak:

Też czasami się martwię jak czytam jakie to duże brzusie macie. Chodzę nadal w moich normalnych ciuszkach (może za wyjątkiem mocno dopasowanych dżinsów).
Tłumaczę sobie to dość dużym rozmiarem moich ciuszków przed ciążą.

Ja tez nadal w normalnych spodniach chodze, widze, ze wieczorami brzucho sie zaokragla, ale mysle, ze jeszcze z miesiac, zanim sie przezuce na ciazowe

a u mnie z ciuchami to tragedia, bo latem zrzuciłam 10 kg i dopiero co skompletowałam sobie nowe mniejsze ciuszki i niektóre były takie na styk i teraz juz mi ciasno, no ale mam jeszcze trochę tych większych, to na razie daję radę, ale w sumie to już bym chciała sobie kupic jakieś fajne spodnie, bo nie lubie obcisłych ciuchów

Tampeza, to idziemy łeb w łeb... czy raczej brzuch w brzuch ;-)

Tak... bo my z 3miasta musimy trzymac sie razem:-p.
Na razie nie mam problemu z ciazowymi ciuchami, bo wszystko zostalo sprzed roku. nie obudze sie pewnego dnia i nie stwierdze, ze nie mam co wlozyc bo brzuchol nagle wywalilo, pewnie na lato bede musiala tylko kupic cos lzejszego

Ja tez wciaz chodze w starych spodniach, ale Tesciowa kupila mi juz 2 pary ciazowych, milo z jej strony. Mysle, ze jeszcze przez 3 tygodnie sie nie przydadza, gorzej z bielizna, szczegolnie staniki. Mam jeszcze 2 do karmienia po Zuzi, ale troche mi ich zal teraz nosic, chyba bede musiala sobie kupic jakies wieksze i bawelniane staniki, zeby mi nie draznily sutków. :tak:

reklama
ze stanikami tez mam problem , a ze spodniami dziwna sprawa chodze w moich zwyklych dzinsach a siostra przyslala mi swoje ciazowe i w udach ciasne,zawsze mam z tym problem mam straszne uda a te spodnie wydawaly mi sie takie wielkie.ale przyslala mi tez dresy i te sa super.bede miala na podroz wygodniej niz w dzinsach,a brzuszek juz sie pokazuje zreszta tak jak za pierwszym razem szybko stracilam wciecie w talii.

Do góry