reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak pięknie się rozwijają listopadowe Maluszki

My zadzwonilismy i kazali nam przyjsc 6.01 czyli 6 tyg. po porodzie,ale dzis nam nie pasuje i przelozylismy to na pon. to bedzie moja wizyta kontrolna i szczepienie malej :)

reklama
Przysłali mi list...:tak: Szczepienie na 13-stego... Będzie płacz :eek:... Dodatkowo wybrałam się na kontrolne pomiary... Mały dobrze przybiera na wadze :-).
Dzięki dziewczynki :-)
Tak dla zainteresowanych to teraz w aptece Lloydspharmacy jest promocja na termometr elektroniczny do ucha dla dzieci z NUROFEN. Takie termometry kosztują normalnie w granicach 35-45 funtów a ten jest za 9,99 i nie jest to no name...

JAk miło, własne miałam zapytać o szczepienia w UK i probblem rozwiązany :D
Tak wyjeżdżamy w 3 do uk, mąż nie znalazł pracy i trzeba być razem.....tylko boję się jak ja bez znajomośći języka dam radę chodzić po lekarzach, oby szefostwo męża wyrozumiałe było :/ no i podróż, autem mi się nie widzi, jechała któraś z takim maleństwem?

Trusia autem bierzecie maluszka? Ja sie balam.. i wybralam samolot. Lece 2 lutego.

Jak pani zaszczepila Julka i ja sie poplakalam razem z nim, to jak skonczyla to poklepala mnie po nodze i powiedziala "Well done!" :)

reklama
eheh elzu dzisiaj to samo powiedziala do mnie pielegniarka po pobraniu krwi dzisiaj ;) tylko dodala jeszcze 'good girl' :p i sie zbijala ze mnie ze porod przezylam a boje sie pobierania krwii

szczepienie my mamy przelozone, dzisiaj mogla by mama ze mna pojsc zeby mnie wspierac, a takto za te dwa tygodnie to nie wiem czy ktos bedzie mogl :/ najwyzej moze T. wezmie wolne,...

Do góry