reklama
kurczę u nas znów przerwa w karmieniu 10 godzin ... karmiony o 22 obudził się o 8 ;/ sama nie wiem co robić
Ja bym się cieszyła ;-) A tak na serio... Czy śpi z wami w jednym pokoju albo nawet łóżku? Czy zaczął może ssać swoje paluszki?
Mój synek odkąd nauczył się ssać kciuka, już nie płacze w nocy po jedzenie, a jedynie w porze karmienia zaczyna głośno mlaskać i ssać rączkę. To mnie budzi, więc wstaję, przewijam i karmię. Ale raz mi się zdarzyło, że się obudziłam, stwierdziłam, że pielucha czysta i... zasnęłam. Dziecko nie zaprotestowało, pospało jeszcze trzy godzinki.
Joanka85
Maciejkowa Mama
Jej zazdroszcze tych 10 godzin Jak mój Mały prześpi 4 godziny to ja już świętuję Mam jednak strasznego głodomorka i raczej w najbliższej przyszlości raczej nie będzie mi dane przespać całej nocy bez pobudki
Edytka nie ma się co martwić :-). Moja Lila też lubila pospać od 21 do 5 a teraz się jej odmieniło i znów budzi się o 3 godz :/. Na pewno bym nie wybudzała jak dzieciaczek zdrowy. Jak będzie głodny to na pewno da Ci znać.kurczę u nas znów przerwa w karmieniu 10 godzin ... karmiony o 22 obudził się o 8 ;/ sama nie wiem co robić
A jak długie są drzemki Waszych dzieciaczków w ciągu dnia? U nas max godzina i to z usypianiem w trakcie bo się wybudza.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: