reklama
edytka84
Fanka BB :)
u nas pampersy 2 ale jak skończy się paczka kupujemy 3
ubranka 62-68
dziś byliśmy na szczepieniach 5w1, synek był dzielny, ja też
a waży już 5,3 kg czyli przytył 2 kg od wyjścia ze szpitala
dostaliśmy skierowanie do kardiologa bo ma "marmurkowatą" skórkę
uśmiecha się pięknie
ubranka 62-68
dziś byliśmy na szczepieniach 5w1, synek był dzielny, ja też
a waży już 5,3 kg czyli przytył 2 kg od wyjścia ze szpitala
dostaliśmy skierowanie do kardiologa bo ma "marmurkowatą" skórkę
uśmiecha się pięknie
Mój mały też dostał jakieś uczulenie na prawej skroni i pod oczkiem-myślałam,że to potówki,ale położna była i powiedziała,że musiał się czegoś dotknąć,albo ktoś...dzisiaj już mu praktycznie wszystko zeszło,ale nic na to nie nakładałam...
Nasza dzidzia już też pięknie się uśmiecha-z każdym dniem coraz częściej-najfajniejsze dla mnie są te uśmiechy po jego przebudzeniu jak mnie zobaczy:-)
My używamy pampersów 2 i jak narazie jeszcze są dobre
W przyszłym tygodniu na wizytę do lekarza i szczepienie,więc będę wiedziała ile waży i mierzy,ale ciuszki na 56 są na niego akurat,a niektóre już poszły w odstawkę
Nasza dzidzia już też pięknie się uśmiecha-z każdym dniem coraz częściej-najfajniejsze dla mnie są te uśmiechy po jego przebudzeniu jak mnie zobaczy:-)
My używamy pampersów 2 i jak narazie jeszcze są dobre
W przyszłym tygodniu na wizytę do lekarza i szczepienie,więc będę wiedziała ile waży i mierzy,ale ciuszki na 56 są na niego akurat,a niektóre już poszły w odstawkę
podgrzybek
Mama Bartocha
edytka - a czemu do kardiologa?? mój ma takie rączki i nóżki czasem. Właśnie taki marmurkowe, co to oznacza??
a zauważyłyście że pampersy te premium Care są większe od tych zielonych? czy tylko mi się tak wydaje
a zauważyłyście że pampersy te premium Care są większe od tych zielonych? czy tylko mi się tak wydaje
E
Eirema
Gość
U nas waga,wzrost i obwody główki i klatki.....dodatkowo te pierdołki czyli osłuchiwanie, napięcie mięśniowe, sprawdzanie ciemiączka.....
reklama
Podziel się: