reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak pięknie się rozwijają listopadowe Maluszki

elzu moze masz racje ze w lozeczku na przescieradle bylo by lepiej, bo czasami mi sie wydaje ze ona przekreca sie na brzuch i wtula w ten koc tak jak to robi we mnie.. taka mala przylepka z niej :)

reklama
u nas pampersy 2 ale jak skończy się paczka kupujemy 3 :)
ubranka 62-68
dziś byliśmy na szczepieniach 5w1, synek był dzielny, ja też :)
a waży już 5,3 kg :) czyli przytył 2 kg od wyjścia ze szpitala
dostaliśmy skierowanie do kardiologa bo ma "marmurkowatą" skórkę
uśmiecha się pięknie

Mój mały też dostał jakieś uczulenie na prawej skroni i pod oczkiem-myślałam,że to potówki,ale położna była i powiedziała,że musiał się czegoś dotknąć,albo ktoś...dzisiaj już mu praktycznie wszystko zeszło,ale nic na to nie nakładałam...

Nasza dzidzia już też pięknie się uśmiecha-z każdym dniem coraz częściej-najfajniejsze dla mnie są te uśmiechy po jego przebudzeniu jak mnie zobaczy:-)

My używamy pampersów 2 i jak narazie jeszcze są dobre ;)

W przyszłym tygodniu na wizytę do lekarza i szczepienie,więc będę wiedziała ile waży i mierzy,ale ciuszki na 56 są na niego akurat,a niektóre już poszły w odstawkę :tak:

edytka - a czemu do kardiologa?? mój ma takie rączki i nóżki czasem. Właśnie taki marmurkowe, co to oznacza??

a zauważyłyście że pampersy te premium Care są większe od tych zielonych? czy tylko mi się tak wydaje

pediatra powiedziała, że pewnie nic złego ale lepiej przebadać, może coś z sercem, krążeniem

czy Wasze maleństwa na wizytach są mierzone czy tylko ważone?

U nas waga,wzrost i obwody główki i klatki.....dodatkowo te pierdołki czyli osłuchiwanie, napięcie mięśniowe, sprawdzanie ciemiączka.....

reklama
Do góry