reklama
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
Edzia zgadam sie z Elwira, ze widocznie jeszcze nie pora na niego.
postaw mu nocnik do zabawy i niech sie przyzwyczaja na razie
postaw mu nocnik do zabawy i niech sie przyzwyczaja na razie
edzia83
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za słowa otuchymój niby siada na nocnik jak wchodzi do łazienki, ale tylko w ubraniu! a jak na golasa już siądzie to mówi "siii" ale nic nie lecia po paru sekundach wstaje. pocieszam się ze chłopcy później niż dziewczynki chwytają o co biega, ale sama już nie wiem.
lulka28
Wdrożona(y)
EDZIA mój synek w wieku twego wogóle nie zauważał nocnika
I już mnie nerwy brały bo na dodatek chłopak duży jak na swój wiek a tu pampers wisi do kolan Ale przyszła jego kolej i sam wział sprawy w swoje ręce!
Teraz tylko w majteczkach zasuwa i na dodatek jeszcze ani razu nie miał wpadki ani na spacerze ani w czasie snu:
u ciebie bedzie dobrze !!!!! chłopaki mają swój czas:-)
I już mnie nerwy brały bo na dodatek chłopak duży jak na swój wiek a tu pampers wisi do kolan Ale przyszła jego kolej i sam wział sprawy w swoje ręce!
Teraz tylko w majteczkach zasuwa i na dodatek jeszcze ani razu nie miał wpadki ani na spacerze ani w czasie snu:
u ciebie bedzie dobrze !!!!! chłopaki mają swój czas:-)
edzia83
Lulka dziękiczyli jest nadzieja że i on załapie o co w tym biegado kwietnia pasuje sie z tym uporać, bo do pracy wracam...cóż, mam nadzieję że do tego czasu już będzie sikał do nocnika
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
Anulka 59 ja tak mialam przez 3 tyg. kilka dni ladnie, potem wpadki, i tak w kolko bylo. teraz pieluche nosi jeszcze w nocy, ale czekam az mi sie paczka skonczy to juz nie bedzie miala wyjscia bo nie kupie nowej
takze spokojnie na wszystko przyjdzie czas
takze spokojnie na wszystko przyjdzie czas
edzia83
Anulka59...toś mnie dobiła
reklama