Nie wydaje mi się to porównywalne z terapią, ale fakt, że trochę ułatwiaDla tego są takie fora żebyśmy na wzajem się wspierały i wymieniły doświadczeniami
reklama
Patka2207
Fanka BB :)
No z terapią na pewno nie, ale nie które doświadczenia np dodają nadziei czy uspakajają chociaż trochęNie wydaje mi się to porównywalne z terapią, ale fakt, że trochę ułatwia
Lady Loka
Ale powiedziałaby, ze przy tak niskiej becie nic jeszcze nie wiadomo ja przeciez mówie, ze jak trzeba bylo, to wysyłała do lekarzaNo tak ale ona przez telefon nie oceni czy to pozamaciczna, więc o ile niektóre lęki faktycznie są z dupy o tyle inne kwestie i tak i tak muszą być wykluczone przez lekarza. Mnie np jeden lekarz totalnie zlał i gdybym go posłuchała to raczej by pękło, bo kazał wrocic za dwa tygodnie albo i trzy a kilka dni później już byłam na IP
No niby tak, ale przy tak niskiej jak moja tez nic nie wiadomo a jednak gdyby nie wnikliwe usg tydzień po tygodniu to mogłoby być różnie. Poszukam u siebie jakiejś, może trafię na kogoś sensownego bo ciąża to jakaś masakra dla control freakówAle powiedziałaby, ze przy tak niskiej becie nic jeszcze nie wiadomo ja przeciez mówie, ze jak trzeba bylo, to wysyłała do lekarza
SzklanaKulka
Tak sobie gdybam.. gdyby ta moja beta była dzisiaj 45, a nie 39, to już byłoby że przyrost 90%.. może przy tak niskich wartościach ona faktycznie jeszcze wystrzeli?
Patka2207
Narazie Trzeba czekać do piątku i powtórzycTak sobie gdybam.. gdyby ta moja beta była dzisiaj 45, a nie 39, to już byłoby że przyrost 90%.. może przy tak niskich wartościach ona faktycznie jeszcze wystrzeli?
SzklanaKulka
Tak, na 09/01 i załatwiłam od rodzinnej zwolnienie do tego czasu. Wcześniej cisnąć nie ma co wizyty chyba bo co tu lekarz dojrzy? Jutro mam zadzwonić zobaczyć to może mnie jutro przyjmie bo poprosiłam o kilka skierowań na betę żeby nie robić ciągle ze swoich więc może mnie też tam obejrzy z ciekawości.zaraz czwartek, to już prawie piątek, zrobisz i zobaczysz. Umowilas się już do lekarza?
Coś kojarzyłam ze miałaś długie terminy dlatego zapytałam czy już umowilas, bo często łatwiej się umówić i czekać niż na ostatnia chwile się umawiać jak nie ma miejsc. Póki co i tak za dużo nie zobaczy, musisz poczekać, tulęTak, na 09/01 i załatwiłam od rodzinnej zwolnienie do tego czasu. Wcześniej cisnąć nie ma co wizyty chyba bo co tu lekarz dojrzy? Jutro mam zadzwonić zobaczyć to może mnie jutro przyjmie bo poprosiłam o kilka skierowań na betę żeby nie robić ciągle ze swoich więc może mnie też tam obejrzy z ciekawości.
reklama
Patka2207
To dobrze, że udało Ci się załatwić zwolnienie zawsze to się człowiek pewniej czuje w domuTak, na 09/01 i załatwiłam od rodzinnej zwolnienie do tego czasu. Wcześniej cisnąć nie ma co wizyty chyba bo co tu lekarz dojrzy? Jutro mam zadzwonić zobaczyć to może mnie jutro przyjmie bo poprosiłam o kilka skierowań na betę żeby nie robić ciągle ze swoich więc może mnie też tam obejrzy z ciekawości.