reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak nie zwariować ze stresu przed kolejną CP?

reklama
No tak ale ona przez telefon nie oceni czy to pozamaciczna, więc o ile niektóre lęki faktycznie są z dupy o tyle inne kwestie i tak i tak muszą być wykluczone przez lekarza. Mnie np jeden lekarz totalnie zlał i gdybym go posłuchała to raczej by pękło, bo kazał wrocic za dwa tygodnie albo i trzy a kilka dni później już byłam na IP
Ale powiedziałaby, ze przy tak niskiej becie nic jeszcze nie wiadomo :) ja przeciez mówie, ze jak trzeba bylo, to wysyłała do lekarza

Ale powiedziałaby, ze przy tak niskiej becie nic jeszcze nie wiadomo :) ja przeciez mówie, ze jak trzeba bylo, to wysyłała do lekarza
No niby tak, ale przy tak niskiej jak moja tez nic nie wiadomo a jednak gdyby nie wnikliwe usg tydzień po tygodniu to mogłoby być różnie. Poszukam u siebie jakiejś, może trafię na kogoś sensownego bo ciąża to jakaś masakra dla control freaków 😃

Tak sobie gdybam.. gdyby ta moja beta była dzisiaj 45, a nie 39, to już byłoby że przyrost 90%.. może przy tak niskich wartościach ona faktycznie jeszcze wystrzeli?

zaraz czwartek, to już prawie piątek, zrobisz i zobaczysz. Umowilas się już do lekarza?
Tak, na 09/01 i załatwiłam od rodzinnej zwolnienie do tego czasu. Wcześniej cisnąć nie ma co wizyty chyba bo co tu lekarz dojrzy? Jutro mam zadzwonić zobaczyć to może mnie jutro przyjmie bo poprosiłam o kilka skierowań na betę żeby nie robić ciągle ze swoich więc może mnie też tam obejrzy z ciekawości.

Tak, na 09/01 i załatwiłam od rodzinnej zwolnienie do tego czasu. Wcześniej cisnąć nie ma co wizyty chyba bo co tu lekarz dojrzy? Jutro mam zadzwonić zobaczyć to może mnie jutro przyjmie bo poprosiłam o kilka skierowań na betę żeby nie robić ciągle ze swoich więc może mnie też tam obejrzy z ciekawości.
Coś kojarzyłam ze miałaś długie terminy dlatego zapytałam czy już umowilas, bo często łatwiej się umówić i czekać niż na ostatnia chwile się umawiać jak nie ma miejsc. Póki co i tak za dużo nie zobaczy, musisz poczekać, tulę

reklama
To dobrze, że udało Ci się załatwić zwolnienie zawsze to się człowiek pewniej czuje w domu

Do góry