emimart pisze:Cześć! Dziewczyny, od trzech dni moja 9-cio miesieczna córka odstawia takie przedstawienie przed snem, poprostu nie to samo dziecko. Kracala sie we wszystkie z mozliwych stron ,z pościeli robi młyn a zasypia ok2 godzin, marudząc i stając przy barierce łóżeczka. W końcu pada ze zmeczenia. Wygląda to wszystko jak męczrnia zwierzątka pochywconego w klatkę.Dotąd zasypiała bez wiekszych problemów. Jestem przerażona bo moja starsza również miała taki czas w okolicy 9-10 m-cy i trwało to długi czas, łącznie ze spaniem na klęczkach z głową opartą czołem na poduszce(co spędzało mi sen z powiek-jak ona mogła tak oddychać). A teraz młodsza robi tak samo . O co chodzi? Moze widziałyście juz kiedyś coś takiego?
nie powiem ci o co chodzi ale cie pocieszę że jeszcze niedawno moja córka tez odstawiała takie szopki przed spaniem że kładąc się do łóżka miałam ochote wystrzelac wszystkich kto tylko był w pobliżu.....
dzięki bogu skończyło sie wreszcie a trwało ok. 3 miesicy...zaczęło się też mniej więcej w okolicach 10 miesiąca...
więc chyba to taki wiek....współczuję ci i mam nadzieję że i u ciebie niedługo sie skończy