reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak długo się staramy?

reklama
Cześć dziewczyny, u nas właśnie mija 5 cykl starań i powoli zaczyna się denerwować. Nie wiem czy jesteśmy takie fajtłapy że nie możemy trafić w dni płodne, czy jest coś z nami nie tak. Jesteśmy razem ponad 6 lat i nigdy specjalnie się nie zabezpieczaliśmy. Przeważnie była to prezerwatywa lub stosunek przerywany. Ostatnio stwierdziliśmy że jest z nami coś nie tak bo po 6 latacha nie razu nie wpadliśmy.

Już od jakiegoś czasu czytam forum, ale jest tutaj tak dużon ciekawych informacji i postów, że oczy odmawiają mi posłuszeństwa :-D
Wyczytałam że należy sie martwić dopiero po roku bezowocnych starań, ale mnie już to zaczyna męczyć.

W styczniu będę miała możliwość porobić badania i chciała bym żebyście mi doradziły do zrobić na dobry początek. Czy tylko ja mam się przebadać czy mój narzeczony też?

-kH8m8.png

Hej dziewczyny my staramy sie 3 cykl ...wiem ze to niedlugo ale mimo wszystko troche sie denerwuje...dzis mialam wizyte u swojego doktorka...a on jest super wyluzowany i jedyne co powiedzial to ze musimy sie wyluzowac i "enjoy it", "take it easy"...latwo mu powiedziec...hmmm ale z drugiej strony ma racje(to bardzo dobry lekarz)...wiec dziewczyny!!!! WRZUCAMY NA LUZ!!!! Kto sie dolacza??? :-)

-kH8m8.png

Hej dziewczyny my staramy sie 3 cykl ...wiem ze to niedlugo ale mimo wszystko troche sie denerwuje...dzis mialam wizyte u swojego doktorka...a on jest super wyluzowany i jedyne co powiedzial to ze musimy sie wyluzowac i "enjoy it", "take it easy"...latwo mu powiedziec...hmmm ale z drugiej strony ma racje(to bardzo dobry lekarz)...wiec dziewczyny!!!! WRZUCAMY NA LUZ!!!! Kto sie dolacza??? :-)

Ja bym tak chciała :-D i oczywiście się dołączam :tak:

reklama
Do góry