traschka
Mama Marysi
właśnie odkryłam, że moja obrączka jest prawie dobra na najmniejszy palec Może jak jeszcze trochę spuchną to bedzie akurat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też się bałam że to problem neurologicznybarmanka mnie strasznie drętwieją ręce... ale ja to najprawdopodobniej mam z kręgosłupa. Idę jutro do gina to sie go zapytam, co on o tym sądzi
a mi mój pierścionek się kręci wokół palca,schudł mi o jeden nrwłaśnie odkryłam, że moja obrączka jest prawie dobra na najmniejszy palec Może jak jeszcze trochę spuchną to bedzie akurat
Czasem mi ręce drętwieją ale nie spytałam o to gina. Pytałam z kolei o kurcze łydek i powiedział mi, że mam brać magnez własnie. Tylko, że powiedział, że mam w aptece poprosić o taki z największą dawką do tego co wchłania sie dojelitowo (dużo lepsze jest przyswajania). jak byłam na ip bo miałam skurcze macicy to tam lekarka też kazała właśnie magnez brać.Dziewczyny czy Wam też drętwieją ręce (dłonie)?
Pytałam o to moją ginke... bo dodatkowo czasem mam skurcze nóg. Poleciła mi magnes (na skurcze mięśni) i potas (na drętwienie).
Poleciła mi Asaprgin
Jeśli chodzi o samą dawkę magnezu (jeśli nie męczyły by mnie/nas drętwienie) to powinna wynieść nie więcej niż 250mg na dzień.
A jak jest u Was?
Ja biore 400mg magnezu na dobe, w sumie od poczatku ciazy (jakis czas temu zmniejszylam dawke i mialam silne skurcze macicy, teraz jest juz troche lepiej), wczesniej czesto dretwialy mi rece i nogi, teraz juz sie to nie zdaza.
Dziewczyny czy Wam też drętwieją ręce (dłonie)?
Pytałam o to moją ginke... bo dodatkowo czasem mam skurcze nóg. Poleciła mi magnes (na skurcze mięśni) i potas (na drętwienie).
Poleciła mi Asaprgin
Jeśli chodzi o samą dawkę magnezu (jeśli nie męczyły by mnie/nas drętwienie) to powinna wynieść nie więcej niż 250mg na dzień.
A jak jest u Was?
[/FONT]
takze zastanawiam sie czy nie sciagnac obrczaki bo jeszcze ODPUKAC! zgubię, nie wiem czy to odwodnienie czy inne cholerstwo bo i skora sie bardzo przesusza pomimo pryszczy ;/a mi mój pierścionek się kręci wokół palca,schudł mi o jeden nr
Ja biore 400mg magnezu na dobe, w sumie od poczatku ciazy (jakis czas temu zmniejszylam dawke i mialam silne skurcze macicy, teraz jest juz troche lepiej), wczesniej czesto dretwialy mi rece i nogi, teraz juz sie to nie zdaza.