reklama
traschka
Mama Marysi
haha, to ja wygram plebiscyt na brzuch miesiąca, mam 110 w pasie)))
110cm nie wyobrazam sobie tego. No ale to zalezy przede wszystkiem od wzrostu i poczatkowych wymiarow, ja sie boje ile jeszcze dojdzie do czerwca.haha, to ja wygram plebiscyt na brzuch miesiąca, mam 110 w pasie)))
traschka
Mama Marysi
hehe, no ja nie byłam wcześniej taka szczuplutka, zresztą nigdy nie miałam pieknej talii nawet jako chudzielec, taka budowa niestety. Jestem najszczuplejsza pod biustem i raczej podkreślam to miejsce.
barmanka79
Deus Dona Me Vi
aaga, justynka, dziękuje Wam za odpowiedź....
Kurcze to ja nie rozumiem dlaczego mnie "tam" ciągnie Jest to bardzo nieprzyjemne uczucie.
agatka, nie wydaje mi się by krem wyszczuplający był dobry dla kobiet w ciąży, mimo iż pisze że jest na rozstępy. Takie kremy (wyszczuplające) mają składniki termoaktywne, czyli rozgrzewające skórę..I nie sądzie by były dobre w naszym stanie.
Wiem również że będąc w ciąży należy odstawić wszelkie kremy przeciw zmarszczkowe
Dziewczyny czy Wam też drętwieją ręce (dłonie)?
Pytałam o to moją ginke... bo dodatkowo czasem mam skurcze nóg. Poleciła mi magnes (na skurcze mięśni) i potas (na drętwienie).
Poleciła mi Asaprgin
Jeśli chodzi o samą dawkę magnezu (jeśli nie męczyły by mnie/nas drętwienie) to powinna wynieść nie więcej niż 250mg na dzień.
A jak jest u Was?
Kurcze to ja nie rozumiem dlaczego mnie "tam" ciągnie Jest to bardzo nieprzyjemne uczucie.
agatka, nie wydaje mi się by krem wyszczuplający był dobry dla kobiet w ciąży, mimo iż pisze że jest na rozstępy. Takie kremy (wyszczuplające) mają składniki termoaktywne, czyli rozgrzewające skórę..I nie sądzie by były dobre w naszym stanie.
Wiem również że będąc w ciąży należy odstawić wszelkie kremy przeciw zmarszczkowe
Dziewczyny czy Wam też drętwieją ręce (dłonie)?
Pytałam o to moją ginke... bo dodatkowo czasem mam skurcze nóg. Poleciła mi magnes (na skurcze mięśni) i potas (na drętwienie).
Poleciła mi Asaprgin
Jeśli chodzi o samą dawkę magnezu (jeśli nie męczyły by mnie/nas drętwienie) to powinna wynieść nie więcej niż 250mg na dzień.
A jak jest u Was?
traschka
Mama Marysi
barmanka mie też drętwieją ręce. I niebawem chyba będę musiała ściągnąć obrączkę bo coraz bardziej puchną i boję się, że za kilka tygodni będzie to już niemozliwe...
reklama
Podziel się: